GISELE BüNDCHEN GRåTER ETTER å HA BLITT STOPPET AV POLITIET I MIAMI

Gisele Bündchen, 43 år gammel, begynte å gråte etter å ha blitt stoppet av politiet på grunn av en trafikkforseelse i Surfside, Florida.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

I en video som ble skaffet av nettstedet TMZ, ble modellen sett mens hun snakket med en politimann som hadde nærmet seg henne fra førersiden av hennes svarte Mercedes G-Wagon i Miami-Dade County sist onsdag (24).

Deretter ga politimannen henne et stykke papir som kunne ha vært en stevning. Imidlertid, da kameraet nærmet seg for å ta et nærbilde av Bündchen, begynte hun å gråte. Betjenten ventet tålmodig på at modellen skulle samle seg igjen før han vendte tilbake til kjøretøyet sitt.

Nettstedet Page Six kontaktet politiet i Surfside, og talspersonene for politiet ønsket ikke å gi flere detaljer om hendelsen, bortsett fra å bekrefte at Bündchen faktisk ble stoppet på grunn av en trafikkforseelse.

Før hun ble stoppet, ble Bündchen fotografert mens hun sjekket ombyggingene i herskapshuset sitt til 11,5 millioner dollar på Indian Creek sammen med kjæresten sin Joaquim Valente, Bündchens første offentlige forhold etter hennes brudd med amerikansk fotballspiller Tom Brady, 46 år.

Denne innholdet ble laget med hjelp av AI.

The post Gisele Bündchen gråter etter å ha blitt stoppet av politiet i Miami appeared first on Instafamosos.

2024-04-26T14:59:49Z dg43tfdfdgfd