BRITNEY SPEARS I BASKETAK MED KJæRESTEN På LUKSUSHOTELL I LOS ANGELES

Den verdenskjente popartisten Britney Spears (42) og kjæresten Paul Richard Soliz (37) skal ha havnet i det som rapporteres som et basketak på et luksushotell i Los Angeles i USA.

Det var sent onsdag kveld sist uke at en ambulanse ble sendt til det kjente hotellet Chateau Marmont midt i Hollywood.

– Vi mottok en nødsamtale om en voksen kvinne som hadde blitt skadet. Innringeren hadde ikke mye informasjon om skadene. Vi sendte én ambulanse til stedet, sier en talsperson til New York Post.

Bilder fra stedet viser den verdenskjente sangeren utenfor hotellet iført et teppe samtidig som hun knuger rundt en hvit pute som antagelig kom fra hotellet. Soliz er avbildet ved siden av Spears.

Ambulansen skal ha blitt på stedet til over klokken ett på natten og Spears skal ha reist hjem med sikkerhetsvaktene sine.

Det er ikke kjent hvorfor det angivelig hadde kommet til basketaket mellom Spears og Soliz.

Her kan du lese mer om kjendiser!

Se video: Sterke inntrykk: Her ruller isbilen gjennom folkemengden:

«Free Britney»

I slutten av april avgjorde en domstol at Britney Spears endelig var «fri» fra vergemålet med sin far som hun hadde vært under i flere år.

Spears inngikk i retten i Los Angeles en avtale til flere millioner dollar om betaling av faren Jamie Spears' rettslige utgifter og andre kostnader.

Etter en langvarig rettslig strid fikk Spears i november 2021 fjernet faren fra vergemålet, der han hadde utstrakt kontroll over hennes liv og formue, og hun fikk selv velge en midlertidig erstatter.

Faren ble oppnevnt som verge i 2008 etter at hun hadde flere mentale sammenbrudd. Spears hevdet at faren misbrukte makten han hadde over henne, mens han forsvarer seg og sier han bare ville det beste for datteren.

Chateau-Marmont

Det verdenskjente hotellet Chateau Marmont der slåsskampen skal ha brutt ut.

Sjokkerte alle

Spears skapte overskrifter verden over da hun i 2007 barberte bort alt håret på hodet. Det hele skjedde etter et kort opphold på en rehabiliteringsinstitusjon for stoffavhengighet.

I årene etter har medier spekulert i hvorfor Spears barberte bort alt håret. I et utdrag fra Spears selvbiografi «The Woman in Me», som magasinet og kjendisnettstedet People har fått, omtaler hun årsaken til barberingen.

– Jeg hadde så mange øyne på meg i oppveksten. Jeg har blitt sett på overalt, og fått folk til å fortelle meg hva de syntes om kroppen min, siden jeg var tenåring. Å barbere hodet og utagere var min måte å presse tilbake, skriver Spears i utdraget.

I perioden det hele fant sted var stjernen under konstant jakt av paparazzi. Spears gikk også gjennom en skilsmisse.

2024-05-06T13:38:43Z dg43tfdfdgfd