ETTER KONTROVERSER, VISER BRITNEY SPEARS SEG DANSENDE I BIKINI

Britney Spears, 42 år gammel, dukket opp på sosiale medier for å dele en video der hun danser i en bikini til sangen Despacito.

+ Lottie Moss skinner mens hun viser frem strandantrekket sitt på Instagram

+ Jason Holton, Storbritannias tyngste mann, døde i en alder av 33 år

Med bare en dristig rosa bikini og svarte støvler på, utførte sangerinnen en morsom koreografi til hiten til Luis Fonsi. Spears forvirret imidlertid fansen med et gåtefullt bildetekst om å spytte, ifølge en artikkel fra The Mirror.

“Prøver å holde det profesjonelt og elegant! Med så fantastisk service her i Amerika, vil jeg ikke kaste søppel eller spytte i ansiktet på noen!” skrev sangerinnen, som nylig avsluttet skilsmissen med modellen Sam Asghari, ved siden av videoen.

Med denne mystiske setningen bekymret Spears fansen for hennes mentale helse. Noen spekulerte i om bildeteksten refererte til en nylig hendelse på Chateau Marmont-hotellet i Los Angeles, California, ifølge TMZ.

Sangerinnen ble fotografert mens hun hadde på seg lite klær, kroppen dekket bare av en pute og et håndkle, etter at hun hadde skadet foten sin. Hun dukket imidlertid senere opp for å berolige fansen og forklarte at hun bare hadde vrikket ankelen.

Torsdag kveld (2) la hun ut to videoer på sosiale medier som viste den hovne ankelen hennes, og beskyldte moren for det som hadde skjedd. “Jeg vet at moren min var involvert! Jeg har ikke snakket med henne på 6 måneder, og hun ringte umiddelbart etter at det skjedde, før nyheten ble kjent,” fortalte Spears.

Denne innholdet er laget med hjelp fra AI.

The post Etter kontroverser, viser Britney Spears seg dansende i bikini appeared first on Instafamosos.

2024-05-05T18:30:48Z dg43tfdfdgfd