Nyheter

Trending:


Video: Kong Charles III avduker urovekkende portrett av seg selv

På tirsdag avduket den 75 år gamle kong Charles III et nytt offisielt portrett av seg selv, malt av kunstneren Jonathan Yeo. Portrettet, som mange kongelige observatører raskt beskrev som "urovekkende", ble presentert i Blue Drawing Room på Buckingham Palace. The post Video: Kong Charles III avduker urovekkende portrett av seg selv appeared first on Instafamosos.


Jason Schreier: Sucker Punch lager ikke et nytt Sly Cooper-spill

I helgen dukket det opp et rykte om at Sucker Punch endelig er klare til å vende tilbake til Sly Coopers fantastiske verden, noe fansen har bedt om i 11 år (nærmere bestemt siden Sly Cooper: Thieves in Time hadde premiere i 2013). Det samme ryktet forklarte også at dette Sly Cooper-spillet er grunnen til at Ghost of Tsushima 2 har tatt så lang tid å fullføre. Men før du spretter korken på den billige proseccoen din, har vi noen dårlige nyheter....


Hvorfor er Spotifys mest strømmede sanger i G-dur?

Spotify har nylig avslørt at flertallet av plattformens mest strømmede sanger er skrevet og spilt inn i G-dur. For alle som er litt nysgjerrige på musikkteori, er dette langt fra noen overraskelse. G-dur er en av de mest populære toneartene blant både nye og erfarne musikere – og den er en favoritt blant gitarister og pianister. Ikke nok med det, denne tonearten har også vært foretrukket av mange av de største klassiske komponistene gjennom tidene – de brukte den i noen av de mest legendariske verkene sine. Så hva er det med G-dur som treffer akkurat den rette tonen hos musikere og låtskrivere? Klikk videre i galleriet, og oppdag mer!


Brøt ut i latter av det svensken sa om Petter Northug

Tidligere konkurrenter tok «et siste farvel» med langrennskongen.


Svenske medier: Bassisten Palle Danielsson er død

Den kjente svenske kontrabassisten og jazzmusikeren Palle Danielsson er død, 77 år gammel, ifølge svenske medier.


Jeg finnes ikke hissig. Jeg er helt rolig, jeg

Millionbedriften Sophie Elise AS må tåle kritiske blikk.


Saksofonisten David Sanborn er død

Den amerikanske stjernesaksofonisten David Sanborn har dødd av kreft, 78 år gammel.


Jan Helge Andersen: – Jeg kan aldri gjøre opp for meg

Jan Helge Andersen (43), som er tiltalt for drapet på Lena Sløgedal Paulsen, sier i et intervju med Dagbladet lørdag at han aldri kan gjøre opp for seg.


Gåte etter sisteplassen: – Tårene er tørket

Norske Gåte havnet sist i finalen i Eurovision lørdag. Nå sier de at tårene er tørket og at de ser fremover.


Ingrid Bjørnov får kongelig utmerkelse

Kong Harald har utnevnt Ingrid Bjørnov til Kommandør av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for sitt fremragende musikalske virke.


Advokat «vakrest i verden» avslører resultatet av ny estetisk prosedyre

Denise Rocha, influencer ansett som «vakreste advokaten i verden», viser før og etter av estetisk prosedyre på øynene. The post Advokat «vakrest i verden» avslører resultatet av ny estetisk prosedyre appeared first on Instafamosos.


Fans påpeker likheten mellom Gavin Rossdales nye kjæreste og hans ekskone Gwen Stefani

Fans av Gavin Rossdale påpeker likheten mellom hans nye kjæreste, Xhoana X, og hans eks-kone Gwen Stefani. The post Fans påpeker likheten mellom Gavin Rossdales nye kjæreste og hans ekskone Gwen Stefani appeared first on Instafamosos.


Benny Blanco, kjæresten til Selena Gomez, sier at han ønsker å stifte familie med sangeren

Benny Blanco, kjæresten til Selena Gomez, avslørte under "The Howard Stern Show" sist tirsdag (14) at hans "neste mål" er å stifte familie med sangeren. The post Benny Blanco, kjæresten til Selena Gomez, sier at han ønsker å stifte familie med sangeren appeared first on Instafamosos.


Hvordan musikk kan påvirke hukommelsen

Musikk blir med rette betraktet som et universelt språk blant oss mennesker, da den helt problemfritt kan skjære gjennom tid og grenser. Selv om musikk har evnen til å fremkalle dype følelser som vanligvis ville ligge i dvale, har musikken den samme effekten på hukommelsen. Ikke bare kan musikk hjelpe oss med å huske gamle minner, men den kan også hjelpe oss med å skape nye. Hvordan skjer dette? Og hvorfor har vi ingen kontroll over det som skjer? Klikk gjennom dette galleriet for å se hvordan hukommelsen kan bli så medgjørlig under musikkens søte melodi.


Video: Amanda Holden viser nesten for mye mens hun viser frem vårlooken i Spania

Den britiske programlederen Amanda Holden viser nesten for mye mens hun fremviste sin morgenlook i landsbyen Lanjarón, Spania, sist torsdag (16). The post Video: Amanda Holden viser nesten for mye mens hun viser frem vårlooken i Spania appeared first on Instafamosos.


Jimmy Carters barnebarn: Det går mot slutten

Den tidligere amerikanske presidenten ble født i 1924.


For å le høyt: oppdag de 30 finalistene av Comedy Pet Awards

Fredag forrige uke (10) avslørte Comedy Pet Awards, en konkurranse for morsomme bilder av kjæledyr, finalistene av 2024-utgaven.


Tommy Wirkola gir seg i kast med haithriller – spiller inn i Australia

Tommy Wirkolas neste filmprosjekt er i boks: Det blir en haithriller som han har full styring over.


Janet Jacksons liv blir tegneserie

Popikonet Janet Jacksons liv skal skildres i en ny tegneseriebok.


884.000 nordmenn så Eurovision-finalen på NRK

884.000 nordmenn så at norske Gåte, med bidraget «Ulveham», havnet på sisteplass i Eurovision-finalen lørdag kveld.


Sangeren Ana Paula Vieira og kjæresten hennes, kommunestyremedlem Marcelo Stocco, dør i bilulykke

Sangeren Ana Paula Vieira, 27 år gammel, og kjæresten hennes, kommunestyremedlemmet Marcelo Stocco, 32 år gammel, mistet livet i en tragisk bilulykke denne søndagen (12) på BR-364 i delstaten Rondônia i Brasil.


Inspirerende antrekk fra Filmfestivalen i Cannes opp gjennom årene

Lady Di, Angelina Jolie og Cate Blanchett – disse kjendisene har satt sine spor på den røde løperen på Filmfestivalen i Cannes, både som skuespillere og moteikon. Årets filmfestival er i gang, og vi har laget dette galleriet for å gi deg et tilbakeblikk på noen av de mest uforglemmelige antrekkene som fortsetter å inspirere mange av oss. Hvilke er dine favoritter?


Supergirl: Woman of Tomorrow kommer på kino sommeren 2026

Den andre store DC Universe -filmen har nå et premierevindu.


Shania Twain gjør en radikal endring og viser frem rosa hår for sesongen i Vegas

Shania Twain, 58 år gammel, sjokkerte fansen da hun dukket opp med rosa hår for sin nye sesong med show i Las Vegas. The post Shania Twain gjør en radikal endring og viser frem rosa hår for sesongen i Vegas appeared first on Instafamosos.


Five Nights at Freddy's 2 kommer i desember 2025

Five Nights at Freddy's 2 har en offisiell lanseringsdato. Filmen kommer på kino om et drøyt år, den 5. desember 2025. Etter suksessen med den første filmen visste vi at vi ville få en oppfølger ganske raskt, men det ser ut til at vi fortsatt har litt ventetid før vi får se den. Det er ikke kjent hva oppfølgeren skal handle om, men det er mange spill den kan være basert på. Vi kommer sannsynligvis til å se Josh Hutcherson tilbake som Mike, og...


Taylor Swift på scenen i Stockholm

Til stor jubel fra tusenvis av fans gikk popdronningen Taylor Swift på scenen i Friends Arena i Stockholm fredag kveld for den første av i alt tre konserter.


Meryl Streep fikk hederspris i Cannes

Meryl Streep er tilbake i Cannes for første gang siden hun fikk prisen som beste kvinnelige skuespiller der for 35 år siden. Tirsdag fikk hun hedersprisen.


Video av Sean “Diddy” Combs som angriper Cassie Ventura i 2016 sjokkerer nettet

I mars 2016 ble Sean "Diddy" Combs fanget av et overvåkningskamera mens han fysisk angrep sin daværende kjæreste Cassie Ventura i en korridor på InterContinental Hotel i Los Angeles, USA The post Video av Sean “Diddy” Combs som angriper Cassie Ventura i 2016 sjokkerer nettet appeared first on Instafamosos.


Dune: Part Two kan streames på Max neste uke

Det faktum at Dune: Part Two ble en enorm suksess for Warner Bros. Discovery og Legendary Pictures på kino hindret ikke giganten fra å gi ut Denis Villeneuves prisede film digitalt ganske raskt. Da bør det ikke være en overraskelse å høre at vi snart kan strømme den også. Warner Bros. avslører i en pressemelding at Dune: Part Two kommer til Max den 21. mai, noe som betyr at vi får glede av den via strømming hjemme på tirsdag.


Her er Ghost of Tsushima: Director's Cut sin lanseringstrailer

Akkurat i tide til utgivelsen av Ghost of Tsushima: Director's Cut for PC har Sucker Punch og Sony nå delt en lanseringstrailer som både minner oss om hvor elsket dette spillet var da det opprinnelig ble utgitt for tre år siden, og som også viser hvor flott det er. Hvis SteamDB er noe å gå etter, ser det ut til at samuraieventyret har fått en flott start med 55 000+ samtidige spillere i skrivende stund, noe som betyr at det allerede er den femte...


Komiker skal spille Ingmar Bergman i thriller om mesterregissørens tunge år

Den svenske komikeren og skuespilleren Robert Gustafsson skal spille Ingmar Bergman i en kommende langfilm om mesterregissøren.


The Lord of the Rings: The Rings of Power's andre sesong kommer i august

Det er nesten på tide å komme tilbake til Midgard som en del av Amazon Prime Video's The Lord of the Rings: The Rings of Power serie. Det massivt dyre showet kommer tilbake til streameren om noen måneder, 29. august for å være nøyaktig, og med den datoen i tankene har en trailer også blitt delt for å gi oss en teaser av hva den vil servere. I følge sammendraget vil den andre sesongen av The Rings of Power se Sauron komme tilbake. Det står det:...


Stormy Daniels’ ektemann snakker om å forlate USA hvis Trump blir frikjent

Stormy Daniels' ektemann fortalte CNN at de planlegger å forlate USA hvis Donald Trump blir frikjent. The post Stormy Daniels’ ektemann snakker om å forlate USA hvis Trump blir frikjent appeared first on Instafamosos.


Julia Fox feirer merket på to og et halvt års sølibat

Den italienske skuespillerinnen Julia Fox gikk til sosiale medier for å feire to og et halvt år uten intime forhold, inkludert perioden da hun datet rapperen Kanye West. The post Julia Fox feirer merket på to og et halvt års sølibat appeared first on Instafamosos.


Danby Choi 17. mai-tale: – Tror Henrik Ibsen vrir seg i graven

Holder 17. mai-tale på Vår Frelsers Gravlund i Oslo.


Silk-serien går ikke lenger videre hos Amazon

Silk: Spider Society var en kommende serie som ble utviklet hos Amazon. Serien skulle gi oss et innblikk i Cindy Moon, en koreansk-amerikansk kvinne som blir bitt av den samme edderkoppen som Peter Parker, og blir en annen nett-slyngende superhelt kjent som Silk. Ifølge Deadline har Silke: Spider Society blitt lagt på is av Amazon. Serien ble omskrevet tre ganger før den ble skrotet, og en av grunnene til at den angivelig ble avsluttet var at...


Sigourney Weaver kan dukke opp i The Mandalorian-filmen

Det ser ikke ut til å være bekreftet ennå, men The Hollywood Reporter kommer med en rapport om at Sigourney Weaver kan være klar til å dra til en galakse langt, langt borte. Hun har tross alt erfaring fra verdensrommet fra både Alien og Avatar, så det er ikke så overraskende at hun dukker opp i den kommende The Mandalorian-filmen. The Mandalorian & Grogu Innspillingen av The Mandalorian begynner senere i år. Den regisseres av Jon Favreau, som...


VFX-artist erter ankomsten av en ny sesong av Love, Death & Robots

Netflix ventet ikke lenge etter avslutningen av sesong 3 av Love, Death & Robots før de bekreftet at en fjerde sesong av serien ville komme i fremtiden, men den nøyaktige datoen for denne ankomsten ble aldri bekreftet eller nevnt. Det ser imidlertid ut til at det kan være her før heller enn senere. Visual effects artist Ricardo Alves, som også har jobbet med Star Wars: Rogue One, Ready Player One, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Spaceman, og...


Billie Eilish gjør fotoshoot bundet med tau i taket

Sangeren Billie Eilish har publisert bilder fra bak kulissene av sin fotoshoot for magasinet Rolling Stone. Sangeren var bundet med tau i taket og hadde på seg dristige antrekk. The post Billie Eilish gjør fotoshoot bundet med tau i taket appeared first on Instafamosos.


Carola med bredside mot Eurovision: Kritiserer publikum som buet på Israels bidrag

Carola, som selv dukket opp på Eurovision-scenen for å hylle ABBA, går i etterkant ut med kraftig kritikk av både publikum og en av deltakerne.


Morsom video: møt katten som hater bad mest i verden

Katter er dyr som vanligvis ikke liker vann, men denne katten som gikk viralt på sosiale medier hater definitivt å bli våt!


Årsaken til Camila Giorgis påståtte flukt fra Italia avsløres av avis

Tennisspilleren Camila Giorgis plutselige pensjonering, som ble kunngjort på hennes Instagram-side sist søndag, synes nå å ha en forklaring. The post Årsaken til Camila Giorgis påståtte flukt fra Italia avsløres av avis appeared first on Instafamosos.


Danby Choi i tale: Flaut om 15.000 signaturer vippet meg av pinnen

Den omstridte 17. mai-taleren Danby Choi sier han tror Henrik Ibsen ville ha vridd seg i graven over utviklingen til en mindre demokratisk verden.


Sønnen til Arnold Schwarzenegger deler et sjeldent bilde med sin mor, skuespillerens tidligere elskerinne, til ære for ‘Morsdag’

Joseph Baena, sønnen til Arnold Schwarzenegger, delte et sjeldent bilde med sin mor, Mildred Baena, skuespillerens tidligere elskerinne og tidligere hushjelp, til ære for morsdagen. The post Sønnen til Arnold Schwarzenegger deler et sjeldent bilde med sin mor, skuespillerens tidligere elskerinne, til ære for ‘Morsdag’ appeared first on Instafamosos.


TV 2: Patrick Berg reagerte på homofobiske rop mot Kristiansund: – Uakseptabelt

Bodø/Glimt-profilen Patrick Berg sier at han opplevde homofobiske rop under kampen mot Kristiansund søndag. Han vil ha utestengelse, skriver TV 2.


The Mummy-regissøren snakker ut om en potensiell fjerde film

The Mummy og The Mummy Returns har nærmest kultstatus, mens den tredje filmen ikke var i nærheten av samme nivå. Noe som kan forklares med at Stephen Sommers, som var mannen bak de to første filmene, verken skrev eller regisserte den delen, men nøyde seg med en rolle som produsent. Brendan Fraser, som spilte hovedrollen Rick O'Connell i alle tre filmene, vil svært gjerne lage en fjerde film, og nå har Sommers også kommentert om dette kan bli en...


“Barbie-dukken” viser før og etter å ha brukt 126 000 dollar på plastisk kirurgi

En kvinne bruker over 126 000 USD på plastisk kirurgi for å bli "Barbie Human" og viser før og etter prosedyrene. The post “Barbie-dukken” viser før og etter å ha brukt 126 000 dollar på plastisk kirurgi appeared first on Instafamosos.


Will Ferrell skal medvirke i sin aller første komedieserie med manus for Netflix

I går var en stor dag for Golf fans og Netflix-abonnenter, da streameren ikke bare bekreftet at Happy Gilmore 2 kom, men også avslørte at den har tappet Will Ferrell til å spille hovedrollen og til å poppe sitt manuskomedieseriekirsebær i en kommende show om sporten også. Serien er kjent som Golf og vil se Ferrell låne ut sine talenter for å gi liv til en fiktiv Golf -legende. Det er ingen ytterligere plottdetaljer, eller til og med omtale av et...


Wicked sin trailer legger opp til et slående fantasieventyr

Det er tydelig at Universal har stor tro på sin kommende live-action-filmatisering av Broadway-musikalen Wicked, ettersom filmen har fått enda en trailer, og denne er en lang en som gir oss et svært dypt og bredt innblikk i historien, noen av karakterene og Wonderful World of Oz som den har skapt. Wicked vil debutere som en todelt kinofilm med ett års mellomrom. Den første delen, som denne siste traileren er relatert til, kommer 27. november (i...


The Phantom Menace er den mest sette Star Wars-filmen på Disney+

Star Wars-prekrekvensene fikk kanskje en trøblete start når det gjelder mottakelse blant fansen, men etter hvert som generasjonen som vokste opp med dem har blitt eldre, har de fått mer kjærlighet. Sammenlignet med oppfølgertrilogien har noen også begynt å sette litt mer pris på prequels. 25 år etter lanseringen av Star Wars: The Phantom Menace, viser det seg at kjærligheten til forfilmene er like sterk som noen gang. Ifølge Variety er det den...