NAKENSJOKK: FOTBALLSTJERNEN KAN BLI KASTET UT AV INSTAGRAM

Nakensjokk: Fotballstjernen kan bli kastet ut av Instagram

Fotballstjernen Mauro Icardi og hans kone Wanda Nara har ved flere anledninger skapt store overskrifter verden rundt. Det gjør de nok en gang nå.

Paret, som giftet seg tilbake i 2014, deler jevnlig bilder og videoer av hverandre på Instagram til sine til sammen 28,8 millioner følgere. Nå ser det ut til at det er deres kommende tiårs bryllupsdag som er i fokus.

Les også: Solskjær kobles til ny trenerjobb

Intim video

Icardi og Nara har nemlig delt flere intime videoer av hverandre denne uken. Et av innleggene sjokkerer imidlertid mer enn de andre.

Onsdag denne uken la nemlig stjerneparet ut en ganske grafisk video hvor de står i dusjen og kysser intenst. Naturligvis ganske lettkledd.

SJOKKERER: Mauro Icardi og Wanda Nara sjokkerer på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram

Under videoen står det «25-04 ekte kjærlighet», med en hjerte-emoji.

Ifølge den engelske tabloidavisen Daily Mail står paret i fare for å bli kastet ut av Instagram som følge av den intime videoen.

Basert på innleggene i sosiale medier fremstår paret uansett lykkeligere enn på lenge. Tidligere har det nemlig stormet rundt deres svært offentlige forhold.

Les også: Gjorde det forbudte: Ble utestengt og bøtelagt

Skandaler

Det startet i 2013 da det ble kjent at de hadde et forhold. Nara var på den tiden gift med Icardis lagkamerat i Sampdoria, Maxi Lopez.

Da det kontroversielle forholdet mellom Icardi og Nara ble kjent, skiltes Nara og Maxi Lopez. Noen måneder senere giftet hun seg altså med Icardi.

STJERNEPAR: Wanda Nara og Mauro Icardi fotografert sammen i 2023. Foto: Maurizio D'Avanzo (Pa Photos)

31-åringen valgte samtidig å få en tatovering av Nara og Maxi Lopez sine tre barn på armen.

Også i 2021 skapte forholdet mellom Icardi og Nara stor oppstandelse. Da gikk det så langt at Icardi gikk glipp av PSGs Champions League-kamp mot RB Leipzig, etter han og Nara gikk gjennom et offentlig brudd.

Nara anklaget Icardi for å være utro, men de fant etter hvert tilbake til hverandre. To ganger til så det ut til at forholdet skulle briste, men etter ti år er de altså fortsatt sammen. Icardi spiller i dag for Galatasaray.

2024-04-25T16:33:11Z dg43tfdfdgfd