BROOKE SHIELDS AVSLøRER AT DE VOKSNE DøTRENE HENNES SOVER I SENGEN HENNES NåR MANNEN ER BORTE

Brooke Shields, 58 år, har avslørt at døtrene hennes, Rowan, 20 år, og Grier, 18 år, pleier å sove med henne når mannen hennes, regissøren Chris Henchy, 60 år, ikke er hjemme.

+ Mia Khalifa får internettbrukere til å måpe etter å ha avslørt sitt virkelige navn

+ Kongefamilien deler et bilde av prinsesse Charlotte smilende etter kontroverser rundt Photoshop

“Min yngste datter [Grier] har nettopp fylt 18 år. Du vet, så snart mannen min er borte på en slags jobbreise eller er ute eller noe sånt, sover de fortsatt hos meg i sengen,” sa skuespilleren under opptreden på programmet The Jess Cagle Show.

“Vi ser fortsatt på romantiske komedier. De er mine babyer og de vil aldri slutte å være det,” la Shields til, og sa også at hun “unngår” å tenke på at de drar, siden den eldste snart vil forlate redet for å gå på universitetet.

“Mennesker sier til meg: ‘Å, du vil bli så lettet’, og jeg ser bare ikke det skje. Jeg tenkte: ‘Vel, de vil fortsatt komme tilbake’ og forresten, kostnaden for å leve i denne byen er så urealistisk uansett at det kan fungere til min fordel.”

Denne innholdet ble laget med hjelp av AI.

The post Brooke Shields avslører at de voksne døtrene hennes sover i sengen hennes når mannen er borte appeared first on Instafamosos.

2024-05-04T14:41:26Z dg43tfdfdgfd