VIDUNDERLIG VIDEO VISER DE MEST KJæRLIGE KATTENE DU VIL SE I DAG

Den elskverdige videoen av katter som viser at de er de mest romantiske skapningene på planeten, smelter internettbrukernes hjerter!

+ Klikk her for å se videoen

Den søte klippet, lagt ut på Instagram i slutten av mars, viser en samling av øyeblikk der katter ble fanget i ekstremt romantiske øyeblikk, sovende i en omfavnelse eller kosen med sine feline partnere.

“Hva gjør [den oransje katten] midt på dagen midt i veien?”, står det i bildeteksten som ble delt sammen med videoen, som allerede har fått over 1 million visninger, i tillegg til over 79 tusen likerklikk og hundrevis av kommentarer fra internettbrukere som ble rørt av scenen.

“Vi trenger alle kjærlige partnere som disse”, sa en Instagram-bruker. “Bare jeg og deg, kjære, uansett hvor”, kommenterte en annen. “Heldigvis, katter eksisterer!”, uttalte en tredje internettbruker. “Bare kjærlighet”, skrev en annen.

Hvis parene i videoen fikk deg til å lure på om katter er monogame, vil du bli overrasket over svaret. Ifølge eksperter, selv om mange dyr danner engasjerte partnerskap, passer ikke katter inn i denne kategorien.

“Katter har ikke primære seksuelle partnere, danner ikke romantiske forhold, danner ikke parbindinger”, sa eksperten Mikel Delgado, en forsker som studerer katters atferd, i samtale med nettstedet Slate. Dette innholdet ble opprettet med hjelp fra AI og gjennomgått av redaksjonen.

2024-04-25T22:32:56Z dg43tfdfdgfd