FUNN AV DøD PERSON I VANNET På SKOTFOSS

Funn av død person i vannet på Skotfoss

(Telemarksavisa/Nettavisen): Det bekrefter innsatsleder Kim Stokke i politiet til TA.

– Vi har gjort funn av et menneske i vannet, sier Stokke.

Innsatsleder opplyser at krimteknikere nå er på vei for å ta opp vedkommende av vannet.

– Like før klokka 19 i kveld ble vi kontaktet av noen her oppe som hadde sett det noe som så ut som et menneske ute i vannet ved Skotfoss kirke. Vi har nå vært ute på stedet sammen med brannvesenet og kan bekrefte at vi har gjort funn av det som ser ut som et menneske som ligger i vannskorpa, sier innsatsleder.

– Ser funnet i sammenheng

Frivillige har søkt etter en savnet mann på Skotfoss siden søndag. Klokka 22.30 har krimteknikere og brannvesenet hentet personen opp av vannet.

– Personen er ikke identifisert, men vi ser funnet i sammenheng med søket etter mannen som er meldt savnet fra området, sier politiinspektør Odd Skei Kostveit.

Kostveit sier at det er for tidlig å kunne si noe om hva som kan ha skjedd med personen som ble funnet. Han sier videre at personen vil blir sendt til obduksjon.

De pårørende til den savnede mannen er kjent med funnet.

Sperret av

Funnet av den døde personen er gjort ute i elva på Skotfoss.

TAs fotograf på stedet opplyser at det er flere politipatruljer og brannmenn på plass.

Politiet har sperret av et større område.

En 35-åring har vært har vært savnet i området siden lørdag ettermiddag. Han hadde vært på besøk hos en kvinne på Skotfoss, som ble anholdt av politiet da hun gikk rundt med en hammer. Kvinnen ble også anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

Det skal være det frivillige letemannskapet som skal ha gjort funnet. Letemannskapene som i dag besto av rundt 15 personer var delt i tre grupper. En av gruppene skal ha konsentrert seg om å lete langs vannet.

Saken oppdateres

2024-04-25T18:59:31Z dg43tfdfdgfd