RYAN REYNOLDS ER KNUST OVER DEN PLUTSELIGE DøDEN TIL DEADPOOL MEDSKUESPILLER

Deadpool & Wolverine. Foto og video: Reproduksjon Instagram @vancityreynolds.

Ray Chan, den anerkjente produksjonsdesigneren kjent for sitt arbeid på storfilmer som “Avengers: Infinity War,” “Avengers: Endgame,” og den etterlengtede “Deadpool 3,” har nylig gått bort, og etterlater filmindustrien i sorg.

+ Se traileren for Deadpool og Wolverine

Nyheten om hans død ble mottatt med stor sorg av teamet til “Deadpool og Wolverine“, spesielt av Ryan Reynolds, produsent og stjerne i “Deadpool 3.”

+ Will Smith er overrasket over brasilianeren som driver med motorsykkelfrakt

+ “Jeg aksepterte cellulittene mine og fikk flere tilnærmelser på nettet”, erklærer influencer som forsvarer ekte kropper i sosiale medier

Chan, som var en nøkkelfigur i produksjonen av den tredje filmen i “Deadpool”-serien, døde plutselig, noe som hadde en dyp innvirkning på hele produksjonsteamet. Han etterlater seg sin kone, Lindsay, og to barn, Caspar og Sebastian. Informasjon om dødsårsaken har ennå ikke blitt offentliggjort.

Ryan Reynolds delte sin sorg med pressen, og understreket Chans enorme talent og kreativitet. “Ray var ikke bare en kollega, men en kreativ kraft like viktig som forfattere, regissører og stjerner. Han bygde verdener fra bunnen av på de mest samarbeidsvillige og inkluderende måtene. Hans ferdigheter var uten sidestykke,” sa Reynolds til Deadline.

Kilder nær situasjonen avslørte til TMZ at Reynolds er knust over tapet av Chan, en figur som var dypt respektert både personlig og profesjonelt. Filmindustrien har mistet en av sine lyseste talenter, hvis arv vil fortsette å inspirere gjennom de imponerende visuelle landskapene han skapte.

Foto og video: Reproduksjon Instagram @vancityreynolds. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

The post Ryan Reynolds er knust over den plutselige døden til Deadpool medskuespiller appeared first on Instafamosos.

2024-04-27T09:32:55Z dg43tfdfdgfd