GORDON RAMSAY KOMMER MED KONTROVERSIELL UTTALELSE OG SIER AT BARNA HANS IKKE VIL ARVE

Gordon Ramsay, 57, har erklært at hans seks barn ikke vil motta hans arv på 220 millioner dollar. “Det vil definitivt ikke gå til dem,” sa kokken i et intervju med Telegraph.

Gordon Ramsay er far til seks barn med sin kone Tana: Megan, 25, Holly og Jack, 24, Tilly, 22, Oscar, fem år, og babyen Jesse, født i 2023. Han forklarte at han ikke vil etterlate sin formue på 220 millioner dollar til dem fordi “det ville skjemme dem bort.”

Han uttalte at denne avgjørelsen ble tatt sammen med hans kone. “Jeg vil ikke at de skal sitte der med en ti-retters meny og champagne. Jeg skammer meg ikke. Det er vårt valg, mitt og min kones, å disiplinere dem og holde dem jordnære,” la han til.

Paret har imidlertid besluttet å hjelpe barna sine med et innskudd på 25 % når de ønsker å kjøpe en leilighet. “Men ikke hele leiligheten,” la han til.

Gordon Ramsay er en verdenskjent kokk og eier en kjede av restauranter over hele verden. Han ble berømt for sine opptredener på TV-programmer som “Hell’s Kitchen”, “Kitchen Nightmares” og “MasterChef”.

The post Gordon Ramsay kommer med kontroversiell uttalelse og sier at barna hans ikke vil arve appeared first on Instafamosos.

2024-05-09T03:33:06Z dg43tfdfdgfd