LILY ALLEN AVSLøRER AT HUN REISTE I FøRSTE KLASSE MENS DATTEREN HENNES SATT I øKONOMIKLASSEN På EN FLYTUR TIL LONDON

Den britiske sangeren, Lily Allen, skapte kontrovers ved å avsløre at hun på en flytur til London valgte å reise i første klasse mens hennes 12 år gamle datter, Ethel, satt i økonomiklasse.

+ Tiktoker tulee viraaliksi paljastettuaan menettäneensä työmahdollisuuden tatuointiensa vuoksi: “Niin ärsyttävää”

Denne avsløringen ble gjort under en samtale med barndomsvenninnen hennes, Miquita Oliver, på podcasten til BBC “Miss Me?”. Lily forklarte at hun var på vei tilbake til London for å feire Miquitas 40-årsdag, men bestemte seg for å ikke sitte ved siden av datteren sin under flyturen, uten å avsløre en spesifikk grunn.

I løpet av Lilies fortelling berørte hun en påstått voksende trend på sosiale medier der folk nekter å gi fra seg setene sine til barn på fly. Hun kommenterte at noen familier kan bli separert på grunn av setereserveringsprosessen, noe som krever setebytte mellom passasjerer. Imidlertid pekte hun på en viss fiendtlighet på sosiale medier mot disse situasjonene, der noen mennesker skryter av at de har avvist forespørsler om å bytte plass med separerte familier.

“Du kommer til flyplassen og de forteller deg at barnet ditt sitter langt unna deg, så når du går om bord i flyet, må du spørre folk om de ikke har noe imot å bytte slik at du kan sitte ved siden av barna dine. Selvfølgelig er det ubehagelig for alle involverte, men jeg synes det er fascinerende at dette nå har blitt noe som får oppmerksomhet på sosiale medier når du sier: ‘En mor kom bort til meg og ba meg bytte plass, og jeg sa til henne å dra til helvete.’ Er dette hva vi har blitt? Gratulerer, du har fått en familie til å bli separert.”

Like etterpå spøkte Lily til og med med sin egen motsetning siden datteren hennes reiste i økonomiklassen mens hun var i første klasse. “Jeg sier til meg selv, jeg reiser i første klasse mens barnet mitt sitter alene bakerst i flyet.

Imidlertid understreket sangeren viktigheten av å være mer vennlig og oppmerksom mot familier på reise, og fremhevet behovet for å ha litt mer empati under flyreiser, spesielt når flyselskapene ikke klarer å imøtekomme familier for å sitte sammen.

Fonte: Mirror

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Lily Allen avslører at hun reiste i første klasse mens datteren hennes satt i økonomiklassen på en flytur til London appeared first on Instafamosos.

2024-04-26T14:44:58Z dg43tfdfdgfd