BILLIE EILISH BLIR FANGET I EN ROMANTISK STEMNING MED TO PåVIRKERE På COACHELLA

Billie Eilish, 22 år gammel, ble fanget i en varm atmosfære med to influencere, Quenlin Blackwell og Odessa A’zion, under Coachella forrige helg.

+ Kim Kardashians kurver sprengte sømmene under en fotosession for hennes badetøysmerke.

I en video lagt ut av en fan på TikTok, er sangeren sett mens hun griper tak i Blackwell i ansiktet for å gi henne et raskt kyss før hun dytter henne bort mens de var midt i en folkemengde, mens en annen video viste Eilish og A’zion dansende klemte.

Det var fansen ikke sen med å spekulere om forholdet mellom de tre. “Det er godt å se at hun kan være seg selv og gjøre hva hun vil,” sa en bruker på Reddit. “Ja, Billie, min dronning. Lever sitt beste liv,” kommenterte en annen. “På dette punktet tror jeg de er et ‘trisal’,” spøkte en annen.

Selv om Eilish ikke har bekreftet hvilken type forhold hun har med influenserne, ser det ut til at de tilbringer mye tid sammen. I løpet av den siste måneden har Blackwell delt flere videoer på TikTok med Eilish og A’zion der de danser og koser seg sammen.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Billie Eilish blir fanget i en romantisk stemning med to påvirkere på Coachella appeared first on Instafamosos.

2024-04-17T15:06:43Z dg43tfdfdgfd