NYE RYKTER OM BORIS BECKER: – SENSASJONELT

Nye rykter om Boris Becker: – Sensasjonelt

Tennisikonet Boris Becker skal være i ferd med å gjøre et comeback i offentligheten – ikke på tennisbanen, men på TV.

Tyskeren sies å ha fått tilbud om å bli del av Netflix-serien «Bear Hunt» – en realityserie som strømmegiganten satser stort på.

– Han er en sensasjonell signering for programmet, sier en kilde til tabloidavisen The Sun.

På høyden var Becker én av verdens mest profilerte tennisspillere, men etter endt karriere har livet vært preget mer av «piker, vin og sang» enn oppturer. I senere år har han blant annet sittet i fengsel for økonomiske lovbrudd. Han slapp ut i 2022.

Da hadde han sonet en knapp tredjedel av straffen som i utgangspunktet var på to og et halvt år bak lås og slå.

Skal ut i jungelen

Etter at han slapp ut, ble Becker deportert fra Storbritannia hjem til Tyskland og fikk et innreiseforbud de neste ti årene.

Nå skal 56-åringen altså ha takket ja til Netflix. I serien «Bear Hunt» får vi følge en gjeng kjendiser som forsøker å overleve i jungelen i Costa Rica. Programmet ledes av TV-profilen Bear Grylls og den britiske TV-stjernen Holly Willoughby.

LES OGSÅ: Sjokkpriser: «Nesten ingen i Norge er villig til å betale»

Becker, som gikk personlig konkurs tilbake i 2017, kommer ifølge The Sun til å tjene svært gode penger på opptredenen.

Andre kjendiser som angivelig skal ha takket ja til programmet er Spice Girls-profilen Mel B og rugbyspilleren Danny Cipriani.

Boris Becker slo gjennom som tennisspiller allerede som 17-åring og vant totalt seks Grand Slam-titler og 49 singeltitler totalt.

Han ble på mange måter en rockestjerne innen tennissporten på 1980- og 1990-tallet og oppmerksomheten rundt ham var enorm.

PROGRAMLEDER: Den britiske TV-stjernen Holly Willoughby. Foto: Scott Garfitt

Tyskeren har blant fortalt, i en dokumentar, at han i løpet av livet trolig har sløst bort over én milliard kroner.

– Jeg vant min første million da jeg var 17. Jeg forsto ikke verdien av pengene og de forsvant i sjøen. I den alderen forsto jeg ikke at 99 prosent av verdens befolkning aldri kommer i nærheten av slike summer, forteller tyskeren i dokumentaren.

Ekspert: – Uredd og utypisk

Eurosport-ekspert Christer Francke har tidligere fortalt Nettavisen var en «sterk personlighet» under sine glansdager.

– Han var frittalende, uredd og litt utypisk tysk på banen. Det var en stor personlighet, sa Francke.

– Jeg vil si han er blant de ti beste mannlige tennisspillerne i historien. Bak Federer, Nadal og Djokovic, har du kanskje Pete Sampras og Björn Borg. Jeg vil si Becker er bak dem i en gruppe med folk som Stefan Edberg og Mats Wilander.

LES OGSÅ: Skal ha sløst vekk én milliard og ble buret inne: – Pengene forsvant i sjøen

Stilen som den nå 55 år gamle profilen introduserte, var ikke hverdagskost i sporten på den tiden – og heller ikke i dag.

– Han var kanskje én av de største idrettsutøverne på den tiden. Både i Tyskland og totalt sett. Han og Steffi Graf satte tysk tennis på kartet. Det ble en kjempeboom i Tyskland for tennis under den tiden, fortalte Francke.

– Han spilte skikkelig powertennis, kastet seg rundt og slo hardt. Det var en ekstrem krafttennis. Jeg har spilt ti år i Tyskland selv og alle tyskere server steinhardt på grunn av Becker. Han var en foregangsperson både teknisk og taktisk.

– Det var ikke mange som holdt på med det. Han kastet seg og rullet rundt. Det var ingen som hadde gjort det før, men han gjorde det i hver kamp. Han hadde skrubbsår på armer og knær. Den stilen er litt borte igjen i dag, sa Francke om Becker.

2024-05-04T08:22:46Z dg43tfdfdgfd