NARVE GILJE NORDåS: – DET ER EN TRIST SAK FOR ALLE PARTER

Narve Gilje Nordås: – Det er en trist sak for alle parter

HUELVA/OSLO (Nettavisen): – Det er en trist sak for alle parter. Men tiltale er tiltale, dom er dom, sier Narve Gilje Nordås om Gjert Ingebrigtsen-saken til norske medier i Spania etter tirsdagens løp.

Treneren var ikke å se på stevnet i Huelva etter at det mandag ble kjent at det hadde blitt tatt ut tiltale.

Gilje Nordås forteller at han har skjermet seg selv de siste dagene.

– Jeg lærte det litt tidligere at å lese media er ikke det beste når du skal ut og konkurrere, sier han.

– Kan du fortsette å ha han som trener?

– Det tror jeg.

– Det er ikke alt man styrer selv. Det er en tiltale. Han har gitt sin forklaring og det er andre forklaringer. Enten må du stole på han og tro på han eller så må du ikke det. Det gjelder å ikke velge side, men gå etter det som er mest logisk for deg. Det er det som er tilfelle her og nå, sier Gilje Nordås som prøver å snakke minst mulig om saken med Gjert.

Han snakker etter at han vant 1500-meteren i Spania, og han er ærlig på at det er vanskelig å ikke snakke om saken med sin egen trener.

– Det er umulig å ikke snakke noe om det. Litt blir det jo, men vi prøver å snakke minst mulig om det, sier Gilje Nordås som bekrefter at Gjert selv har forklart seg om sin side av saken til han.

Videre sier han at han prøver å skille mellom hva som er påstander og hva som er fakta i saken.

– Klart, det har kommet mange overraskelser på veien. Noen ting virker helt søkt. Det er ikke alt som virker helt logisk.

2024-04-30T21:24:02Z dg43tfdfdgfd