KAMPSPORT-STJERNE MISTET SøNNEN: – VET IKKE HVORDAN JEG SKAL HåNDTERE DETTE

Kampsport-stjerne mistet sønnen: – Vet ikke hvordan jeg skal håndtere dette

I et hjerteskjærende innlegg i sosiale medier deler kameruneren at sønnen nylig mistet livet. Kobe ble kun 18 måneder gammel. Det er ikke kjent hva årsaken til sønnens bortgang er og Ngannou har foreløpig ikke uttalt seg offentlig om saken med unntak av innlegget i sosiale medier.

– Jeg ropte navnet hans igjen og igjen, men han responderte ikke, skriver han. 

– Hvordan håndterer man en slik ting? Hvordan kan du leve med det? Vær så snill å hjelp meg om du har noen ideer, fordi jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal håndtere dette, skriver Ngannou videre.

Kameruneren er tidligere mester i tungvektsklassen i UFC og en av de største stjernene da han kjempet i verdens største kampsportorganisasjon.

Han har senere skiftet fokus til boksing hvor han også har imponert.

I AMRS: Anthony Joshua og Francis Ngannou møttes til kamp i mars. Foto: Richard Pelham

I debuten rystet han stjernen Tyson Fury hvor blant annet han måtte ta telling i bakken. I hans andre kamp mot Anthony Joshua i mars tapte han på knockout i den andre runden.

Nyheten om sønnens bortgang har rystet et samlet kampsportmiljø og flere stjerner har kommet med sin offentlige støtte til Ngannou.

Blant dem er Conor McGregor.

– Jeg er så lei meg for å høre om tapet ditt Francis. Mine bønner er med deg og din familie i denne tiden, skriver iren.

2024-04-29T21:50:08Z dg43tfdfdgfd