FOTBALLFRUEN MED BESKJED FRA SYKESENGEN: – VISSTE AT NOE VAR GALT

Fotballfruen med beskjed fra sykesengen: – Visste at noe var galt

30-åringen, som er sammen med Manchester Uniteds Victor Lindelöf, delte onsdag en lengre oppdatering rundt egen helse på Instagram. Der fortalte hun at hun nylig hadde operert, etter at hun i lengre tid hadde hatt en følelse av at ting ikke var som de skulle.

«En liten påminnelse. Mandag opererte jeg livmoren min. Jeg har ikke følt meg bra og jeg har visst i en stund at noe var galt med kroppen min. Jeg har vært hos flere leger, men det var først etter en time hos gynekologen min at vi fant flere tilstander», skriver svensken.

Nilsson Lindelöf deler samtidig et bilde av det som ser ut til å være en sykehusseng.

I ENGLAND: Victor og Maja Nilsson Lindelöf er bosatt i Manchester, der førstnevnte spiller fotball. Foto: Eamon and James Clarke

30-åringen har blitt et velkjent ansikt i Sverige, som kona til United-spilleren. I tillegg har hun et eget klesmerke og har blitt en stor influenser i nabolandet. Sammen med ektemannen har hun to barn, som begge skjermes fra offentligheten.

Nilsson Lindelöf har vært hyppig omtalt i mediene de siste årene. Blant annet fikk hun massiv oppmerksomhet da hun klagde på prisene spillerne selv måtte betale for at deres familier og venner skulle få se kamper på Old Trafford. Den gang mente hun at prisene for VIP-boksene var altfor høye.

Les også: Illevarslende tall om fotballspillere: – Det skjer med 40 prosent

Fotballfruen fikk også mye oppmerksomhet i 2022, da hun og barna måtte gjemme seg under et innbrudd i deres bolig i Manchester. Hun beskrev hendelsen som «skremmende og traumatisk».

Den svenske influenseren giftet seg med Lindelöf i 2018. Han har et drøyt år igjen av kontrakten med United.

2024-05-04T12:08:10Z dg43tfdfdgfd