DRAKK FLERE øL FøR HAN GIKK På LUFTA: – ER DU EDRU NOK?

Drakk flere øl før han gikk på lufta: – Er du edru nok?

CBS er kjent for å ta kreative grep i sin fotballdekning, og semifinalen i Champions League mellom Borussia Dortmund og PSG var intet unntak.

En av kanalens faste eksperter, tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, fulgte nemlig kampen sammen med Dortmund-fansen på tribunen.

– Er du edru nok?

Etter kampen var han på plass i pressesonen for å gjøre intervjuer – ifølge ham selv etter å ha drukket åtte øl.

– Er du edru nok til å gjøre dette, Jamie, sa programleder Kate Abdo lattermildt, før hun satte over til Carragher og Peter Schmeichel.

– Vet du hva? Det er et godt spørsmål. Jeg har ikke spist så mye annet enn en cheeseburger rundt halv to. Det forklarer kanskje hvorfor jeg snøvler litt, for jeg har hatt åtte øl i den gule veggen, sier Carragher lattermildt.

– Jeg har fått en ny familie og nye venner, sier den tidligere Liverpool-spilleren, før han drar Jadon Sancho inn foran CBS' kamera og holder armen sin rundt den utlånte Manchester United-spilleren.

Carragher hyller stemningen på tribunen og spør hvordan Sancho opplever den.

– Det er slik det er uke inn og ute ut. Det hjelper oss så mye, svarer Sancho.

Sancho: – Jeg drikker ikke

Den tidligere Liverpool-spilleren følger opp med å si at utsikten ikke er mye å skryte av fra «den gule veggen», men at Thierry Henry, Alessando Del Piero og Micah Richards i CBS' studio er over seg av begeistring for Sanchos prestasjon.

– Det setter jeg pris på, men det er ikke over. Vi må fortsatt til Paris, og forhåpentligvis kan vi gjøre jobben der, men jeg setter pris på komplimentene.

I et rotete intervju, der Schmeicel, Carragher og Sancho stadig avbryter hverandre, avslutter Carragher med å spørre Sancho om han vil drikke noen øl med ham hvis de kommer til finalen i Champions League.

– Jeg drikker ikke, svarer Sancho lattermildt, før intervjuet rundes av.

Borussia Dortmund, med Julian Ryerson på laget, vant oppgjøret 1-0 etter scoring av Niclas Füllkrug. Returoppgjøret mot PSG spilles tirsdag.

2024-05-02T07:14:29Z dg43tfdfdgfd