WESTON CAGE, SøNNEN TIL NICOLAS CAGE, ER ANKLAGET FOR å HA MISHANDLET SIN MOR, CHRISTINA FULTON.

Weston Cage, sønn av skuespilleren Nicolas Cage, er anklaget for å ha mishandlet sin mor, Christina Fulton, etter at hun ble sett med et blått øye og flere blåmerker i ansiktet.

Hendelsen fant sted i Fultons hjem i Los Angeles den 28. april, ifølge kilder til TMZ.

+ Matthew McConaughey og hans kone spiller Pickleball uten bukser for å promotere deres tequilamerke.

Ifølge rapporter eskalerte en verbal krangel mellom mor og sønn til fysisk vold. Selv om ambulanse ble tilkalt til stedet, trengte ikke Fulton sykehusinnleggelse.

Politiet etterforsker saken for å avgjøre om det kvalifiserer som kriminell mishandling, men ingen arrest ble gjort da Weston allerede hadde forlatt åstedet da myndighetene ankom.

Kilder nær Fulton hevdet at hun hadde invitert sønnen for å hjelpe ham under et “emosjonelt øyeblikk”. Fulton benektet imidlertid alle beskyldninger om slåsskamp og ba om privatliv.

Bilder som ble skaffet av TMZ på søndag viste Fulton med synlige ansiktsblåmerker mens hun brukte en parkeringsmåler. I tillegg til det åpenbare blåmerket under øyet, virket gule merker i pannen og kinnene å blekne.

Representanter for Fulton og Nicolas Cage var ikke umiddelbart tilgjengelige for kommentar.

Nylig har Fulton og Weston tatt rettslige skritt mot Hila Arounian, Westons ekskone, og anklaget henne for å ha underslått 100 000 dollar og for å ha skaffet seg en “falsk besøksforbud” for å hindre at Fulton og Nicolas så Westons tvillingdøtre, Cyress og Venice. Weston hevdet også at Arounian utnyttet ham mens han håndterte “mentale helseproblemer”. Arounian kommenterte ikke anklagene.

Kilde: tmz. Bilder: Reproduksjon Instagram @officialchristinafulton / @westoncagecoppola. Dette innholdet ble opprettet med hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonen.

The post Weston Cage, sønnen til Nicolas Cage, er anklaget for å ha mishandlet sin mor, Christina Fulton. appeared first on Instafamosos.

2024-05-06T18:04:32Z dg43tfdfdgfd