VIDEO: JON BON JOVI REFLEKTERER OVER 35 åRS EKTESKAP: ‘JEG HAR ALDRI LøYET OM å VæRE EN HELGEN’

Jon Bon Jovi, vokalisten i det berømte rockebandet, delte detaljer om sitt 35 år lange ekteskap med Dorothea, og innrømmet at han “aldri har vært en helgen” i løpet av forholdet.

I et intervju med ‘The Independent‘ fremhevet han at forholdet deres har stått tidens prøve takket være kona hans toleranse og gjensidig beundring mellom dem. Jon Bon Jovi nevnte også at de har vokst sammen, noe som har bidratt til ekteskapets lang levetid.

“Det er alle de fantastiske klisjeene fra rockestjernelivet. Det handler om aldri å lyve om å være en helgen, men heller ikke være dum nok til å ødelegge livet hjemme.”

Rockestjernen reflekterte også over sin erfaring under turneer, spesielt hvordan de har påvirket ekteskapet hans. I en av sangene sine, “Bed of Roses”, snakker han om presset fra livet på veien og hvordan det har påvirket forholdet hans.

Bon Jovi diskuterte også forlovelsen til sønnen sin, Jake Bongiovi, med skuespilleren Millie Bobby Brown. Han ga sin støtte til det unge paret og kommenterte det faktum at både han og Millies foreldre, Bob og Kelly Brown, giftet seg unge.

Kilde: New York Post. Dette innholdet ble opprettet med hjelp av AI og revidert av redaksjonen.

The post Video: Jon Bon Jovi reflekterer over 35 års ekteskap: ‘Jeg har aldri løyet om å være en helgen’ appeared first on Instafamosos.

2024-04-24T17:37:31Z dg43tfdfdgfd