VIDEO: ARGENTINER TRANSFORMERER LIKHETEN MED BRUCE WILLIS TIL EN GLOBAL KARRIERE SOM OFFISIELL DOBBELTGJENGER

Pablo Perillo, en argentinsk mann på 56 år, har alltid drømt om å være artist, men hans likhet med Bruce Willis endte med å definere hans vei.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

+ Klikk her for å se videoen av Bruce Willis’ dobbeltgjenger

I begynnelsen motstod han sammenligningene, men folk fortsatte å kommentere hans utrolige likhet med Hollywood-stjernen, til det punktet hvor han ikke lenger kunne ignorere det. Den innledende motstanden ble til aksept da han innså at denne likheten kunne være en mulighet.

Alt begynte i 2002, da en konkurranse for å finne dobbeltgjengere av Hollywood-stjerner dukket opp i avisen. Hans venner oppmuntret ham til å delta og påpekte at hans likhet med Bruce Willis var en fordel. Han vant konkurransen og reiste til Los Angeles for å delta på SAG Awards, der han opplevde en surrealistisk opplevelse da han ble forvekslet med skuespilleren av flere kjendiser.

Dette fikk ham til å innse at hans rolle som dobbeltgjenger kunne være en lukrativ karriere. Siden den gang har Perillo reist verden rundt og representert Bruce Willis i reklamekampanjer og arrangementer, noen ganger ble han behandlet som skuespilleren selv.

Tross suksessen opprettholder Perillo et forsiktig forhold til sin rolle som dobbeltgjenger, unngår å bli involvert i bisarre situasjoner eller handlinger som kan skade hans omdømme. Han søker å bevare ektheten samtidig som han respekterer Bruce Willis’ arv og ærer skuespillerens bilde.

Arbeidet hans har ført ham til å møte utrolige steder og mennesker, og han håper fortsatt en dag å møte den virkelige Bruce Willis personlig.

Kilde: Infobae

Dette innholdet ble skapt med hjelp fra AI.

The post Video: Argentiner transformerer likheten med Bruce Willis til en global karriere som offisiell dobbeltgjenger appeared first on Instafamosos.

2024-05-03T18:08:00Z dg43tfdfdgfd