TRAVIS BARKERS DATTER POSERER På PARADISISK STRAND OG AVVISER RYKTER OM PLASTISK KIRURGI

Alabama, datteren til Travis Barker, viste seg på sin Instagram-profil sist søndag (21) for å dele noen bilder fra en tur til Bahamas.

På bildene vises den 18 år gamle influenseren i bikini på en paradisisk strand, hvor hun viser frem kroppen sin måneder etter å ha avvist påstander om plastisk kirurgi. Alabama er datteren til Blink 182-trommeslageren, 48 år gamle Travis Barker, og hans ekskone, Shanna Moakler, som er 49 år gammel.

I kommentarfeltet diskuterte folk hennes fysiske trekk. “Hun har definitivt gjort noe med kroppen sin,” sa en. “Hun har gjort noe med kroppen sin, hun har sannsynligvis gjort hoftene sine bredere,” sa en annen.

“Vi visste at en BBL (Brazilian Butt Lift) var på vei,” kommenterte en annen, og refererte til prosedyren som forbedrer utseendet på baken ved å flytte fett fra andre deler av kroppen, som magen, til baken. Kjendiser som Kardashians har også gjennomgått denne prosedyren.

I begynnelsen av februar svarte hun på en kommentar som anklaget henne for å ha gjennomgått kosmetiske inngrep. “Dette barnet har gjennomgått mange kosmetiske operasjoner fra en svært ung alder, jeg håper hun ikke overdriver! Hun ser bra ut nå!” sa en bruker den gang.

“Jeg setter virkelig pris på kjærligheten! Jeg er naturlig, bortsett fra leppene mine, aksepter at jeg er naturlig vakker,” svarte Alabama, som deltok i realityshowet Meet the BarkersMTV sammen med foreldrene og sin eldre bror, Landon Barker, som var 20 år gammel i 2005.

Dette innholdet ble skapt med hjelp fra AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

The post Travis Barkers datter poserer på paradisisk strand og avviser rykter om plastisk kirurgi appeared first on Instafamosos.

2024-04-24T22:53:10Z dg43tfdfdgfd