TIDLIGERE STJERNE INNEN VOKSENINNHOLD øNSKER AT ALLE HENNES GAMLE VIDEOER BLIR SLETTET

Lana Rhoades, tidligere vokseninnhold-stjerne, ønsker at alle hennes gamle videoer skal slettes.

I et intervju for podcasten “Tap In”, fortalte Lana Rhoades at hun ønsker å slette sine gamle videoer fra tiden da hun var en vokseninnhold-stjerne.

Den 27 år gamle kvinnen gikk inn i voksenfilmindustrien i 2016, men forlot karrieren i 2017 fordi det påvirket hennes mentale helse. Hun sa at hun ikke har rettighetene til de fleste av videoene sine, ellers ville hun allerede ha slettet dem.

+ Eldre tispe fungerer som kupid i en usannsynlig kjærlighetshistorie

“Ærlig talt sier jeg til folk at hvis jeg kunne gå tilbake, ville jeg gi fra meg alt for å få tilbake verdigheten og respekten min, og for at folk ikke lenger skulle kunne se meg på den måten”, sa Rhoades under podcasten.

I programmet 3 Girls 1 Kitchen, der hun er medprogramleder, fortalte hun om en scene som fortsatt påfører henne psykiske problemer den dag i dag.

“En fyr hadde en bolle og fikk meg til å kveles til jeg kastet opp i den, og under scenen ba han meg om å drikke det, og jeg visste ikke hvordan jeg skulle si nei. Det var en av de mest ekle og motbydelige scenene”, innrømmet Rhoades.

Selv om hun var den mest søkte skuespillerinnen på plattformen Pornhub i 2019, sa hun at hun ikke tjente mye i industrien.

“Jeg hadde sannsynligvis $100 000 på bankkontoen min da jeg sluttet å lage pornofilmer, og nå er jeg multimillionær”, rapporterte hun ifølge LADbible.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Tidligere stjerne innen vokseninnhold ønsker at alle hennes gamle videoer blir slettet appeared first on Instafamosos.

2024-04-23T14:13:35Z dg43tfdfdgfd