Nyheter

Trending:


Mads Hansen bør la Sophie Elise være i fred

Hvem er Mads Hansen til å fortelle hva en nybakt mamma skal dele – og ikke dele – på sosiale medier?


Bjørnar Moxnes snakker ut: – Jeg er på et bedre sted

I et nytt intervju forteller Bjørnar Moxnes om veien tilbake etter tyveri og avgangen som Rødt-leder


Nederlands Eurovision-artist nekter straffskyld

Den nederlandske Eurovision-artisten Joost Klein nekter straffskyld for trusler i Sverige.


Danby Choi i tale: Flaut om 15.000 signaturer vippet meg av pinnen

Den omstridte 17. mai-taleren Danby Choi sier han tror Henrik Ibsen ville ha vridd seg i graven over utviklingen til en mindre demokratisk verden.


Taylor Swift på scenen i Stockholm

Til stor jubel fra tusenvis av fans gikk popdronningen Taylor Swift på scenen i Friends Arena i Stockholm fredag kveld for den første av i alt tre konserter.


Video: Olivia Rodrigos topp faller av under konsert og skaper en pinlig situasjon

Popstjernen Olivia Rodrigo opplevde et pinlig øyeblikk under sin opptreden på O2 Arena i London forrige tirsdag kveld. Mens hun sang sangen "Love is Embarrassing", løsnet baksiden av toppen hennes, og avslørte mer enn forventet for de tilstedeværende fansene. The post Video: Olivia Rodrigos topp faller av under konsert og skaper en pinlig situasjon appeared first on Instafamosos.


Illusjonisten David Copperfield er anklaget for overgrep av 16 kvinner.

Den kjente magikeren David Copperfield blir anklaget for overgrep av 16 kvinner. Copperfield har tidligere blitt anklaget for overgrep i intime relasjoner. The post Illusjonisten David Copperfield er anklaget for overgrep av 16 kvinner. appeared first on Instafamosos.


Politikere i Bærum setter foten ned for prinsesse Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louises utbyggingsplaner på Stabekk er inntil videre stanset. Politikerne i Bærum setter byggeforbud foran prinsessens behov for mer plass.


Shabana Rehmans minnepris: I dag braker det løs med debatt

To debatter, norsk kvalitetsmusikk og en hederspris på Carls i Oslo. Alt i avdøde Shabana Rehmans ånd.


«Mad Max»-skaper George Miller slapp løs «Furiosa» i Cannes

Nå er den postapokalyptiske actionfilmen «Furiosa: A Mad Max Saga» klar til å slippes løs – og først ut var filmfestivalen i Cannes.


En australsk komiker har suksess på nettet med en morsom video hvor hun etterligner dansen til en influenser.

Celeste Barber, 42 år gammel, har blitt en sensasjon på internett med sine morsomme parodier av dristige innlegg på sosiale medier. The post En australsk komiker har suksess på nettet med en morsom video hvor hun etterligner dansen til en influenser. appeared first on Instafamosos.


Inspirerende antrekk fra Filmfestivalen i Cannes opp gjennom årene

Lady Di, Angelina Jolie og Cate Blanchett – disse kjendisene har satt sine spor på den røde løperen på Filmfestivalen i Cannes, både som skuespillere og moteikon. Årets filmfestival er i gang, og vi har laget dette galleriet for å gi deg et tilbakeblikk på noen av de mest uforglemmelige antrekkene som fortsetter å inspirere mange av oss. Hvilke er dine favoritter?


Christian Printzell Halvorsen blir ny Schibsted-sjef

Christian Printzell Halvorsen blir ny Schibsted-sjef. Han tar over etter Kristin Skogen Lund.


Hvordan musikk kan påvirke hukommelsen

Musikk blir med rette betraktet som et universelt språk blant oss mennesker, da den helt problemfritt kan skjære gjennom tid og grenser. Selv om musikk har evnen til å fremkalle dype følelser som vanligvis ville ligge i dvale, har musikken den samme effekten på hukommelsen. Ikke bare kan musikk hjelpe oss med å huske gamle minner, men den kan også hjelpe oss med å skape nye. Hvordan skjer dette? Og hvorfor har vi ingen kontroll over det som skjer? Klikk gjennom dette galleriet for å se hvordan hukommelsen kan bli så medgjørlig under musikkens søte melodi.


Komiker skal spille Ingmar Bergman i thriller om mesterregissørens tunge år

Den svenske komikeren og skuespilleren Robert Gustafsson skal spille Ingmar Bergman i en kommende langfilm om mesterregissøren.


Paul McCartney er Storbritannias første musikermilliardær

Eks-Beatle og musikklegende Paul McCartney er den første britiske artisten som bikker en milliard pund i formue, ifølge en fersk rikingliste.


Modellens reaksjon på å bli kalt “katt” får ros på sosiale medier

Modellen Alexis Mucci ble kalt "katt" mens hun tok bilder nær Colosseum i Roma. Hennes reaksjon fikk imidlertid applaus på sosiale medier. The post Modellens reaksjon på å bli kalt “katt” får ros på sosiale medier appeared first on Instafamosos.


Espen Nakstad og Bernt Hulsker skal være med på 71 grader nord-jubileum

Skal kjempe mot Hollywood-frue, artister, programledere og skuespillere om den uhøytidelige tittelen «Norges tøffeste kjendis».


Lillebjørn Nilsen medvirket på Kari Svendsen-plate få dager før han døde

Kari Svendsen slipper til høsten sin første plate på 33 år. Da blir en helt spesiell gjest å høre på en låt, nemlig Lillebjørn Nilsen.


Skuespilleren fra miniserien “Baby Reindeer” sier at han “ikke lenger kan gå på puber”

Skuespiller Richard Gadd sier at suksessen til miniserien 'Baby Reindeer' har fullstendig forandret livet hans. "Jeg kan virkelig ikke lenger gå på puber," kommenterte han. The post Skuespilleren fra miniserien “Baby Reindeer” sier at han “ikke lenger kan gå på puber” appeared first on Instafamosos.


Sønnen til Arnold Schwarzenegger deler et sjeldent bilde med sin mor, skuespillerens tidligere elskerinne, til ære for ‘Morsdag’

Joseph Baena, sønnen til Arnold Schwarzenegger, delte et sjeldent bilde med sin mor, Mildred Baena, skuespillerens tidligere elskerinne og tidligere hushjelp, til ære for morsdagen. The post Sønnen til Arnold Schwarzenegger deler et sjeldent bilde med sin mor, skuespillerens tidligere elskerinne, til ære for ‘Morsdag’ appeared first on Instafamosos.


Ukrainsk modell med verdens største kinn avslører “før og etter” av hennes ansiktskirurgi

Den ukrainske modellen Anastasia Pokreschchuk, kjent som eieren av verdens største kinn, viste frem "før og etter" etter en serie operasjoner på kroppen sin. The post Ukrainsk modell med verdens største kinn avslører “før og etter” av hennes ansiktskirurgi appeared first on Instafamosos.


Five Nights at Freddy's 2 kommer i desember 2025

Five Nights at Freddy's 2 har en offisiell lanseringsdato. Filmen kommer på kino om et drøyt år, den 5. desember 2025. Etter suksessen med den første filmen visste vi at vi ville få en oppfølger ganske raskt, men det ser ut til at vi fortsatt har litt ventetid før vi får se den. Det er ikke kjent hva oppfølgeren skal handle om, men det er mange spill den kan være basert på. Vi kommer sannsynligvis til å se Josh Hutcherson tilbake som Mike, og...


Shogun bekreftet for to nye sesonger

Shogun har ikke bare vært en av de beste seriene for tiden, men den er også en suveren filmatisering av James Clavells klassiske historiske roman fra 1975. Gjennom ti episoder forteller serien historien om John Blackthornes reise og hans ankomst til Japan midt i en politisk krise som truer med å kaste regionen ut i borgerkrig igjen. Blackthorne har ikke noe annet valg enn å slutte seg til Yoshi Toranaga (Hiroyuki Sanada) og bli viklet inn i...


Video: Kong Charles III avduker urovekkende portrett av seg selv

På tirsdag avduket den 75 år gamle kong Charles III et nytt offisielt portrett av seg selv, malt av kunstneren Jonathan Yeo. Portrettet, som mange kongelige observatører raskt beskrev som "urovekkende", ble presentert i Blue Drawing Room på Buckingham Palace. The post Video: Kong Charles III avduker urovekkende portrett av seg selv appeared first on Instafamosos.


Britain’s Got Talent-stjerne er ugjenkjennelig etter imponerende transformasjon

Britain's Got Talent-stjernen Rosie O'Sullivan er nesten ugjenkjennelig siden hennes opptreden i ITV-showet for 11 år siden. Sangeren, som imponerte publikum med sitt musikalske talent og nådde semifinalen i 2013, har gjennomgått en radikal transformasjon etter betydelig vekttap. The post Britain’s Got Talent-stjerne er ugjenkjennelig etter imponerende transformasjon appeared first on Instafamosos.


Strenge regler på prisutdelinger som kjendisene må følge

Prisutdelinger er til for å feire produksjoner, men de er også en hel produksjon i seg selv. Hver detalj er nøye gjennomtenkt og kontrollert slik at disse prestisjetunge seremoniene kan opprettholde et visst rykte og integritet i publikums øyne. Derfor er det opprettet en rekke regler som kjendisene må følge. Noen av disse reglene starter allerede før seremonien er i gang og fortsetter til festen etterpå. Klikk gjennom galleriet for å lære mer om prisutdelingenes regler og forskrifter bak kulissene.


Se hvordan livet til skuespilleren Drew Barrymore og hennes 9 kjæledyr er

Den 49 år gamle skuespilleren Drew Barrymore viser sin kjærlighet til dyr på sosiale medier. Stjernen i '50 First Dates' og 'Charlie's Angels' har ni kjæledyr, inkludert hunder og katter.


Hailey Bieber viser frem et uvanlig graviditetsønske etter å ha vist frem magen sin

Modellen Hailey Bieber la ut en historie på Instagram der hun viser en uvanlig matrett av sylteagurk med eggesalat og krydret saus, som hennes graviditetsønske. The post Hailey Bieber viser frem et uvanlig graviditetsønske etter å ha vist frem magen sin appeared first on Instafamosos.


Hvem var Hollywoods it-jente det året du ble født?

Sannsynligheten for å slå gjennom i Hollywood er mikroskopisk. Men mange talentfulle kvinner har tatt utfordringen og kjempet seg frem – og bidratt til å forme denne bransjen som vi alle elsker. Hvilken berømt kvinne var mest populær det året du ble født? Bla gjennom galleriet og se mer om disse stjernene.


Hvem er mest sexy av kvinnene som har forlatt oss?

Disse vakre kvinnelige kjendisene er ikke lenger blant oss, men skjønnheten deres vil aldri falme. Så hvem er verdens mest sexy kvinner som IKKE er i live? Bla gjennom galleriet og ta en titt på disse fantastiske, veldreide og sofistikerte stjernene.


På TikTok viser foreldre barna sine hvordan de danset på 1980-tallet, og det er rett og slett fantastisk!

Barn ber foreldrene sine vise hvordan de danset på 1980-tallet, og den nye trenden på TikTok underholder nettbrukere. The post På TikTok viser foreldre barna sine hvordan de danset på 1980-tallet, og det er rett og slett fantastisk! appeared first on Instafamosos.


Dommer brøt ut i gråt under forklaringen til moren til Lena Sløgedal Paulsen

– Jeg kommer til å savne deg mamma, når vi ikke skal være sammen mer på 17. mai. Det var den siste samtalen vi to hadde før den fryktelige tragedien, sa Klara Sløgedal fra vitneboksen.


Ingrid Bjørnov får kongelig utmerkelse

Kong Harald har utnevnt Ingrid Bjørnov til Kommandør av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for sitt fremragende musikalske virke.


Husk kontroversene til skuespillerinnen Megan Fox, som fyller 38 år

Skuespilleren Megan Fox feirer sin 38-årsdag denne torsdagen (16), her er noen kontroverser fra hennes karriere. The post Husk kontroversene til skuespillerinnen Megan Fox, som fyller 38 år appeared first on Instafamosos.


Her er Ghost of Tsushima: Director's Cut sin lanseringstrailer

Akkurat i tide til utgivelsen av Ghost of Tsushima: Director's Cut for PC har Sucker Punch og Sony nå delt en lanseringstrailer som både minner oss om hvor elsket dette spillet var da det opprinnelig ble utgitt for tre år siden, og som også viser hvor flott det er. Hvis SteamDB er noe å gå etter, ser det ut til at samuraieventyret har fått en flott start med 55 000+ samtidige spillere i skrivende stund, noe som betyr at det allerede er den femte...


Brøt ut i latter av det svensken sa om Petter Northug

Tidligere konkurrenter tok «et siste farvel» med langrennskongen.


Silk-serien går ikke lenger videre hos Amazon

Silk: Spider Society var en kommende serie som ble utviklet hos Amazon. Serien skulle gi oss et innblikk i Cindy Moon, en koreansk-amerikansk kvinne som blir bitt av den samme edderkoppen som Peter Parker, og blir en annen nett-slyngende superhelt kjent som Silk. Ifølge Deadline har Silke: Spider Society blitt lagt på is av Amazon. Serien ble omskrevet tre ganger før den ble skrotet, og en av grunnene til at den angivelig ble avsluttet var at...


Anmeldelsene har kommet inn for Megalopolis, og de er ikke gode

Francis Ford Coppolas Megalopolis har endelig hatt premiere. 40 år under arbeid og 120 millioner av Coppolas egne penger kastet inn i prosjektet. Hundrevis av omskrivninger, og sluttresultatet... ja, det reflekterer kaoset, ifølge kritikerne. I skrivende stund har Megalopolis en score på 50 % på Rotten Tomatoes. Den har ennå ikke hatt kinopremiere, men folk fikk sjansen til å se den i Cannes, der det etter sigende var en del buing blandet med...


Fans påpeker likheten mellom Gavin Rossdales nye kjæreste og hans ekskone Gwen Stefani

Fans av Gavin Rossdale påpeker likheten mellom hans nye kjæreste, Xhoana X, og hans eks-kone Gwen Stefani. The post Fans påpeker likheten mellom Gavin Rossdales nye kjæreste og hans ekskone Gwen Stefani appeared first on Instafamosos.


Datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt viser frem sine ferdigheter på dansegulvet

Shiloh Jolie-Pitt, datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt, viste frem sine danseferdigheter i en video delt på Instagram. The post Datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt viser frem sine ferdigheter på dansegulvet appeared first on Instafamosos.


Morsom video: møt katten som hater bad mest i verden

Katter er dyr som vanligvis ikke liker vann, men denne katten som gikk viralt på sosiale medier hater definitivt å bli våt!


Danby Choi 17. mai-tale: – Tror Henrik Ibsen vrir seg i graven

Holder 17. mai-tale på Vår Frelsers Gravlund i Oslo.


Netflix vil filmatisere hele 3 Body Problem

Hvis du likte Netflixs tilpasning av forfatteren Cixin Lius sci-fi-serie 3 Body Problem, har vi noen gode nyheter for deg. Streameren har ikke bare gitt grønt lys for en andre sesong av showet, den har fornyet den med den hensikt å fullføre historien i sin helhet. Det er ikke nevnt hvor mange episoder og sesonger dette vil ta, men uansett er det spennende å høre at vi får se hvordan menneskeheten møter trusselen om den kommende...


Her er de første bildene av Liam Hemsworths The Witcher

Det blir ikke mer monsterdrap for Henry Cavill som av ulike grunner valgte å legge sverdet på hylla til fordel for andre prosjekter i stedet for The Witcher. I stedet er det Liam Hemsworth som nå skal portrettere Geralt, og nå har et første knippe bilder fra innspillingen av den kommende sesongen lekket ut på nettet. Blant fansen av serien har valget av Hemsworth resultert i delte meninger, og Freya, som spiller Ciri i serien, har beskrevet...


Kronprinsparet og prinsessen hilste barnetoget

Kronprinsparet og prinsesse Ingrid Alexandra startet nasjonaldagen med å hilse barnetoget på Skaugum i Asker.


Prinsessen på slottsbalkongen i paradeuniform

Prinsesse Ingrid Alexandra stilte i hæruniform da kongefamilien hilste barnetoget i Oslo fra slottsbalkongen på nasjonaldagen.


Jimmy Carters barnebarn: Det går mot slutten

Den tidligere amerikanske presidenten ble født i 1924.


Happy Gilmore 2 offisielt annonsert på Netflix

Happy Gilmore er en klassisk komedie. Den er en av Adam Sandlers beste filmer, og forteller historien om en hockeyspiller som finner ut at han har et skjult talent for golf. Og nå, nesten tre tiår etter utgivelsen, får komedien fra 1996 en oppfølger. Netflix annonserte (takk, The Hollywood Reporter) at de bestilte filmen, og at Sandler ville komme tilbake for å spille hovedrollen. Detaljer som manusforfatter, regissør og mer ble utelatt, så vi...


Stormy Daniels’ ektemann snakker om å forlate USA hvis Trump blir frikjent

Stormy Daniels' ektemann fortalte CNN at de planlegger å forlate USA hvis Donald Trump blir frikjent. The post Stormy Daniels’ ektemann snakker om å forlate USA hvis Trump blir frikjent appeared first on Instafamosos.