SøTT VIDEOOPPTAK FANGER MøTET MELLOM FORELSKEDE PAPEGøYER På STRANDEN

Den sjarmerende videoen som registrerer et romantisk møte mellom to forelskede papegøyer på stranden, smelter hjertene til internettbrukerne!

+ Klikk her og se videoen

Den nydelige klippen, delt på Instagram, viser to papegøyer på stranden, som støtter seg til en plaststol. Den grønne papegøyen sier uforståelige ting til den hvite papegøyen, før begge to berører nebbene sine sammen og lager kysselyder.

“Dette er kjærlighet,” sier bildeteksten delt sammen med videoen, som allerede har fått over 7,6 millioner visninger, samt over 349 000 likerklikk og tusenvis av kommentarer fra internettbrukere som ble berørt av scenen.

+ Øyedråper brukt av mennesker smitter hunder med superbakterie

“Papegøyen blir en katt for sin favorittkvinne,” spøkte en Instagram-bruker. “Selv denne papegøyen har bedre flørteferdigheter enn meg,” innrømmet en annen. “Min papegøye døde for en uke siden, denne videoen fikk øynene mine til å fylles med tårer,” delte en tredje internettbruker.

I følge en studie fra 2019 utført av forskere ved Max Planck Institute for Animal Behaviour, danner de fleste papegøyer, i motsetning til de fleste pattedyr, langvarige monogame bånd med andre papegøyer, og begge foreldrene tar seg av avkommet.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI

2024-04-28T17:44:01Z dg43tfdfdgfd