SøTT VIDEO: GENERøS BABY DELER PASTA MED GIGANTISK SANKTBERNHARDSHUND

Det sjarmerende videoen som viser en baby som deler litt spaghetti med sin St. Bernhardshund, smelter hjertene til internettbrukerne!

+ Klikk her og se videoen

Den hjertevarmende klippet, delt på Instagram, viser Bern, St. Bernhardshunden, som får litt spaghetti fra det menneskelige babyen til eierne sine.

“Disse to smelter hjertet mitt! De er så søte!”, sier bildeteksten til videoen, som allerede har samlet over 13 tusen likerklikk og flere kommentarer fra internettbrukere som smelter av scenen.

+ Bli kjent med Shamrock, den grønt fødte golden retriever-valpen.

“Så forsiktig hvordan han tar spaghetti! Sjarmerende,” kommenterte en Instagram-bruker. “Det er alltid en glede å se hvordan de [hundene] gigantene svarer vennlig på barn. Det er en vakker ting,” bemerket en annen. “De er de beste hundene noensinne,” bekreftet en tredje.

På grunn av deres vennlige, milde og tolerante natur kan St. Bernhardshunder være spesielt bra for familier med barn. Kjent for sin eksepsjonelle forståelse og tålmodighet, passer de på å ikke skade et barn når de samhandler med dem, ifølge nettsiden til Hill’s Pet.

Dette innholdet ble laget med hjelp fra AI.

2024-05-03T14:48:16Z dg43tfdfdgfd