STJERNEN FRA “HARRY POTTER” SNAKKER OM SMERTEN FORåRSAKET AV DøDEN TIL KONA

Ektemannen til stjernen i ‘Harry Potter’, Warwick Davis, sørger over døden til sin kone i en følelsesladet uttalelse.

Samantha Davis, kona til stjernen i ‘Harry Potter’ Warwick Davis, døde 53 år gammel i mars i år, men skuespilleren informerte pressen om dødsfallet først nylig. Årsaken er ennå ikke avslørt.

+ Jeff Bezos’ kjæreste skinner med antrekk valgt for Coachella-festivalen

I en uttalelse til BBC holdt skuespilleren en hjerteskjærende hyllest til sin kjære kone. “Hennes bortgang har etterlatt et stort tomrom i livene våre som familie. Jeg savner hennes klemmer enormt”.

Davis fortalte at hun alltid så “den gode siden av livet”. “Hun hadde en forferdelig god sans for humor og lo alltid av mine dårlige vitser”, la han til.

“Hun var lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker, uten dom. Hun hadde tid til alle og et genuint lyttende øre”, fortsatte Davis.

Også parets barn, Harrison og Annabelle, hedret moren. “Mamma er vår beste venn, og vi er beæret over å ha fått en kjærlighet som hennes”.

Fans av Warwick Davis kondolerte skuespilleren på sosiale medier. “Jeg ønsker deg og familien din alt godt”, kommenterte en av profilene. “Jeg beklager din tap”.

Samantha Davis ble født i 1971 og møtte Warwick først på settet av “Star Wars: Return of the Jedi”. Hun var kjent for sine roller i “Through the Dragon’s Eye”, “ShortFellas” og “Honky Sausages”. Paret giftet seg i 1991.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Stjernen fra “Harry Potter” snakker om smerten forårsaket av døden til kona appeared first on Instafamosos.

2024-04-19T18:23:25Z dg43tfdfdgfd