SKUESPILLERINNE GIFT MED SIN HALVBROR LYKKES SOM INNHOLDSPRODUSENT

Scarlet Vas. Bilder og video: Reproduksjon Instagram @scarletvas

I et podcastintervju fortalte den tidligere skuespillerinnen Scarlet Vas at hun hadde tjent over 200 000 dollar i en måned på en plattform for salg av innhold sammen med sin ektemann og halvbror.

+ Klikk her for å se noen videoer av Scarlet Vas og hennes halvbror

Scarlet Vas og Tayo Ricci var sammen i syv år før de giftet seg i fjor. Det antas at Tayo Ricci er Scarlet Vas sin halvbror.

Den tidligere skuespillerinnen fra den australske serien “Neighbours” forlot TV-skjermen i 2018 og begynte å produsere vokseninnhold på OF-plattformen.

I podcasten fortalte hun hvordan hun har lyktes med å tjene penger på plattformen. “Hver måned har blitt bedre. Som forrige måned var min beste måned. Jeg nærmet meg 200 000 dollar, og denne måneden vil jeg tjene godt over 200 000 dollar,” sa Scarlet den gang.

Scarlet fortalte at hennes ektemann og halvbror hjelper til med å produsere bildene. “Ja, han dukker alltid opp på mine!”

Tayo fortalte at de ikke utnytter deres familieforhold til å produsere innhold. “Som nære familievenner kunne anta at vi lager filmer fordi vi tjener så mye penger, men det gjør vi ikke,” hevdet han.

Scarlet Vas. Bilder og video: Reproduksjon Instagram @scarletvas. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

The post Skuespillerinne gift med sin halvbror lykkes som innholdsprodusent appeared first on Instafamosos.

2024-04-28T11:37:12Z dg43tfdfdgfd