Nyheter

Trending:


Første samiske animasjonsfilm underveis

Til høsten starter arbeidet med det som blir historiens første animerte samiske langfilm – og som får premiere i 2026.


Jon Bon Jovi snakker om møter med jenter i de tidlige dagene av berømmelse: “Jeg er ingen helgen”

I et nylig intervju innrømmet Jon Bon Jovi at han ble for mye involvert i "rockestjerne"-livsstilen i starten av bandets dager på 80-tallet. The post Jon Bon Jovi snakker om møter med jenter i de tidlige dagene av berømmelse: “Jeg er ingen helgen” appeared first on Instafamosos.


Masters of the Universe-filmen har premiere i juni 2025

Som vi har skrevet om mange ganger før, er det flere Masters of the Universe-prosjekter på gang akkurat nå, ikke minst en live action-film produsert av Amazon MGM Studios og Mattel Films. Nå melder Deadline at premieren ikke er fullt så langt unna som mange kanskje har fryktet etter den lange reisen dette prosjektet har vært gjennom, og allerede i juni 2026 er det tid for premiere. Regissert av Travis Knight, som vet en ting eller to om...


Daniel Radcliffe forsvarer sin holdning til J.K. Rowling

Det er svært vanskelig å argumentere for at noen av barnestjernene som gjorde karriere gjennom Harry Potter-filmene, ville ha hatt den samme suksessen om de bare hadde fått prøve seg på andre filmer og prosjekter. Men med tanke på meningene til skaperen av serien, hvorav mange kan anses som transfobiske, har det blitt vanskelig for enkelte skuespillere å assosiere seg med J.K. Rowling. Daniel Radcliffe, Harry Potter selv, har tatt avstand fra...


Mia Khalifa får internettbrukere til å måpe etter å ha avslørt sitt virkelige navn

Mia Khalifa, 31 år gammel, har etterlatt internettbrukere målløse ved å sette sitt virkelige navn i sin Instagram-bio. The post Mia Khalifa får internettbrukere til å måpe etter å ha avslørt sitt virkelige navn appeared first on Instafamosos.


Slutt for podkasten til Vita og Wanda etter fem år

Tvillingene Vita og Wanda Mashadi har lagt ut den siste episoden av podkasten Tvillingterapi etter å ha drevet den i fem år.


Knuckles hadde en rekordstor åpning for Paramount+

Knuckles har vist seg å være en rekordstor serie for Paramount+, og ble strømmetjenestens mest sette barne- og familietittel, i tillegg til å ha den beste åpningshelgen for noen originalserie fra tjenesten når det gjelder antall seertimer. Miniserien Knuckles, som sendte alle seks episodene på én gang, trakk inn 4 millioner seertimer i løpet av åpningshelgen. Det så også en massiv interesseøkning i de andre Sonic-filmene også. Ifølge Variety...


Here Comes A New Challengersom forteller historien om Street Fighter-serien, er nå tilgjengelig på Prime Video

Oliver Harpers dokumentarfilm "Here Comes A New Challenger", som tar for seg hele Street Fighter-serien fra starten og frem til i dag, kommer i dag på Prime Video- og Hoopla-plattformene. https://twitter.com/SF2doc/status/1785943204912595276 Dessverre er dette ikke en global utgivelse, ettersom tilgangen til dokumentaren på Amazons strømmetjeneste foreløpig bare er bekreftet i Storbritannia, mens andre territorier fortsatt ikke har tilgang. Here...


Kristoffer Joner gikk på en smell: Tok ikke nye roller på to år etter «Krigsseileren»

Kristoffer Joner brukte to år på å komme seg da han møtte veggen etter innspillingen av filmen «Krigsseileren».


Norendal og Bonsaksen fikk sin andre datter

Idrettsparet Silje Norendal og Aleksander Bonsaksen ble foreldre for annen gang da datteren ble født på Ullevål sykehus fredag.


Etter å ha mistet nesten 200 kilo, snakker realitystjernen om sin nye kjæreste

Tammy Slaton, stjernen fra realityshowet "1000-lb Sisters", lager en TikTok-video om sin nye kjæreste som blir viral. The post Etter å ha mistet nesten 200 kilo, snakker realitystjernen om sin nye kjæreste appeared first on Instafamosos.


Eurovision-kongen Johnny Logan opptrer i Malmö

Eurovision-legenden Johnny Logan blir å se som pauseinnslag i den første semifinalen i Malmö tirsdag.


Joaquin Phoenix fikk nesten rollen som Doctor Strange

Det er vanskelig å se for seg noen andre i rollen som Doctor Strange enn den alltid karismatiske Benedict Cumberbatch, men faktum er at ting kunne ha vært veldig annerledes. Ifølge filmens regissør var det svært nære på at rollen som den magiske legen gikk til ingen ringere enn Joaquin Phoenix, noe Derrickson snakket om i et intervju med Slash Film. "Vel, alt jeg kan si er at jeg tilbrakte en del tid med ham. Jeg tilbrakte et par lange...


Kongefamilien deler et bilde av prinsesse Charlotte smilende etter kontroverser rundt Photoshop

For å feire prinsesse Charlottes 9-årsdag delte det kongelige familie et bilde av henne smilende på sosiale medier. The post Kongefamilien deler et bilde av prinsesse Charlotte smilende etter kontroverser rundt Photoshop appeared first on Instafamosos.


Nederlands Eurovision-bidrag mest strømmet

Nederlands Eurovision-bidrag «Europapa» er mest strømmet på Spotify av alle låtene som skal konkurrere neste uke.


Britisk programleder publiserer video som kunngjør drømmejobben

Programleder Amanda Holden, kjent for sin rolle som dommer i "Britain's Got Talent", har signert en kontrakt med Netflix for å presentere et nytt datingsprogram. The post Britisk programleder publiserer video som kunngjør drømmejobben appeared first on Instafamosos.


Søtt video: Generøs baby deler pasta med gigantisk sanktbernhardshund

Det sjarmerende videoen som viser en baby som deler litt spaghetti med sin St. Bernhardshund, smelter hjertene til internettbrukerne!


Lord Byrons skandaløse liv

Lord Byron var en britisk dikter og en fremtredende skikkelse innen den romantiske bevegelsen. Byrons litterære arv, er kjennetegnet av diktningens følelsesmessige intensitet og levende billedspråk. Hans verk («Don Juan», «Childe Harolds pilgrimsferd» og «She Walks in Beauty») er fremdeles populære den dag i dag. Men det var ikke bare diktningen som var dramatisk. Livet hans var fylt med romantiske forviklinger og skandaløs oppførsel! Nysgjerrig? Klikk gjennom dette galleriet for å finne ut mer om den beryktede dikteren Lord Byron.


Den siste episoden av Gavin and Stacey kommer denne julen

Med tanke på at det ikke har kommet noe vesentlig nytt på Gavin and Stacey på flere år, skulle man kanskje tro at serien var over for en stund siden, men det er den tydeligvis ikke. James Corden og Ruth Jones har avslørt at de er ferdige med arbeidet med det som blir kalt komiseriens siste og avsluttende film noensinne. Den kommer ut senere i år, på BBC One og BBC iPlayer, nærmere bestemt 1. juledag. Handlingen i denne finalen er ennå ikke...


Velle sier han var myndig – ble dømt som mindreårig

Fpu-leder Simen Velle skriver på Facebook at han vil gjøre folk oppmerksom på en feil i sine tidligere uttalelser om en narkodom han fikk som tenåring.


Britney Spears og Sam Asghari avslutter skilsmisseprosessen på en “vennlig” måte

Britney Spears, 42 år gammel, har avsluttet skilsmisseprosessen med modellen Sam Asghari, 30, på en "vennlig" måte, ifølge informasjon fra nettsiden Page Six. The post Britney Spears og Sam Asghari avslutter skilsmisseprosessen på en “vennlig” måte appeared first on Instafamosos.


Anne Hathaway avslører grunnen til at hun sluttet å drikke og feirer 5 år uten alkohol

Anne Hathaway, 41 år gammel, har feiret fem år uten å drikke og understreker at beslutningen om å forbli edru kom etter en hendelse som fikk henne til å revurdere drikkevanene sine. The post Anne Hathaway avslører grunnen til at hun sluttet å drikke og feirer 5 år uten alkohol appeared first on Instafamosos.


Rykter: En fjerde Austin Powers-film er på trappene

Verdens mest sexy og sprøeste spion kan være i ferd med å gjøre et stort comeback. Ifølge ryktene er en fjerde Austin Powers-film på trappene, og det hevdes også at Warner Bros. og New Line i all hemmelighet har jobbet med prosjektet i et år. Mike Myers, derimot, holder tett, og verken benekter eller bekrefter noen ny film med superspionen i hovedrollen. På spørsmål sa skuespilleren følgende til Entertainment Tonight: "Jeg kan verken bekrefte...


Morsom video: Mannen hopper tau med 8 hunder

Videoen av en mann som hopper tau med sine åtte hunder på en imponerende måte får internettbrukere til å måpe!


Lillebjørn-hyllest for en ny generasjon på Miniøya

Én måned før et nytt, ungt publikum får sitt kanskje første møte med musikken til Lillebjørn Nilsen, er hans låt «Bysommer» å høre i ny drakt.


En argentiner forvandler sin likhet med Bruce Willis til en global karriere som offisiell lookalike

Pablo Perillo, en 56 år gammel argentiner, drømte alltid om å bli artist, men hans likhet med Bruce Willis endte med å definere hans vei. The post En argentiner forvandler sin likhet med Bruce Willis til en global karriere som offisiell lookalike appeared first on Instafamosos.


Danske medier kritiserer Meta for spredning av falske annonser

DR og TV 2 kritiserer Meta etter at flere danske TV-personligheter mot sin vilje er brukt som frontfigurer i falske artikler og investeringssider på Facebook.


Flertallet støtter ikke prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts boikott

– Jeg er ikke overrasket, sier pressetopp.


Villige til å ofre mye for en «perfekt» kropp

NRK-serien viser unge, vakre mennesker som viser fram sine nye kropper.


Dette er Arfan Bhatti – gangsteren som ble ekstrem islamist

Han fikk sin første dom allerede som 16-åring da han knivstakk en mann i magen flere ganger. 29 år senere står han i en ny alvorlig straffesak.


Prinsesse Märtha Louise vil bygge om privat eiendom: Får midlertidig forbud

Boligdrømmen er satt på vent.


The Boys: Sesong 4 vist i to nye plakater

Det er nøyaktig 41 dager igjen til premieren på den fjerde sesongen av Amazon Primes hitserie The Boys, som starter 13. juni. Og det merkes at premieren nærmer seg, for etter en lang periode med hemmelighold kommer det nå stadig flere bilder og klipp fra det som kommer - og som etter alt å dømme blir kaos. Nå har Amazon Prime avslørt to nye plakater fra sesong fire som viser Billy Butcher (Karl Urban) og Homelander (Anthony Starr) midt i kaoset,...


Harvey Weinstein stilles for retten på nytt etter at voldtektsdom ble opphevet

Filmmogulen Harvey Weinstein blir stilt for retten på nytt etter at voldtektsdommen mot ham i New York ble opphevet forrige uke.


Russell Crowe kan ikke få nok av å spille prest

Russell Crowe har gjort et måltid ut av å spille prester i filmer i det siste. I fjor spilte han fader Gabriel Amorth i The Pope's Exorcist, og i år er han å se i The Exorcism, der han spiller en plaget skuespiller som skal spille prest i en spillefilm. Crowe går nå for hat-trick. Produsent Jeff Katz har nå bekreftet at en oppfølger til The Pope's Exorcist har fått grønt lys, og at Crowe forventes å komme tilbake som Father Amorth. Det er ingen...


Sjekk ut den første traileren for Kate Winslets kommende film Lee

Lee Miller er kanskje ikke det mest kjente navnet i historien om andre verdenskrig, men på mange måter er det takket være henne at verden (og vi i dag) har lært så mye om grusomhetene som ble begått av Hitlers tredje rike. Miller jobbet som modell og ble senere fotograf, og da krigen brøt ut, dokumenterte hun alt hun så, også nær fronten og i konsentrasjonsleirene. Og nå kommer det en film om hennes liv, med Kate Winslet i hovedrollen, som heter...


Influencer hevder å ha vært offer for en stalker: «Jeg ble redd, uansett hvor jeg gikk, var hun der…»

Med oppmerksomheten rundt serien Bebe Rena vist på Netflix, bestemte influenceren Sabrina Low seg for å åpne opp og fortelle en historie hun også har opplevd med en stalker. The post Influencer hevder å ha vært offer for en stalker: «Jeg ble redd, uansett hvor jeg gikk, var hun der…» appeared first on Instafamosos.


Kristen Stewart vender tilbake til vampyrfilmsjangeren

Tolv år siden forrige gang vender Kristen Stewart tilbake til vampyrfilmsjangeren med det som beskrives som en «vampyrthriller».


Støttegruppa 25. juni: – Det er bra at Bhatti nå blir utlevert

Støttegruppa for ofrene i 25. juni-skytingen er glade for at Arfan Bhatti, som er siktet i saken, fredag er på vei til Norge.


Kevin Spacey raser mot ny dokumentarserie

Den skandaleombruste skuespilleren Kevin Spacey raser mot den nye dokumentaren «Spacey Unmasked», som sendes neste uke.


Taylor Swift rødmer for Travis Kelce etter ropet “Viva Las Vegas”

Tidligere deltaker i "Squid Game: The Challenge" leser lepper for å tyde uttrykk og ord fra sangeren Taylor Swift, som skammet seg over kjæresten Travis Kelce etter ropet "Viva Las Vegas". The post Taylor Swift rødmer for Travis Kelce etter ropet “Viva Las Vegas” appeared first on Instafamosos.


Vi trykker på panikk-knappen i Film Frenzy

Her er et morsomt faktum: Bare åtte filmer har i skrivende stund klart å tjene inn 100 millioner dollar på det globale billettkontoret i 2024. En av dem er Madame Web. Uff da. På dette tidspunktet i fjor - som ikke engang var et godt år - hadde vi allerede hatt dobbelt så mye. Så er det på tide å trykke på panikknappen på billettkontoret? Vel, kanskje. Ben og Alex setter seg ned og ser om vi virkelig er i en panikktilstand akkurat nå, eller om...


Video: Tidligere fange Gypsy Rose Blanchard viser frem sin nye nese etter plastisk kirurgi

Etter å ha gjennomgått prosedyren, viste den tidligere fangen Gypsy Rose Blanchard hvordan hennes nye nese så ut etter en plastisk kirurgi. The post Video: Tidligere fange Gypsy Rose Blanchard viser frem sin nye nese etter plastisk kirurgi appeared first on Instafamosos.


Gitarlegenden Duane Eddy er død

Gitaristen Duane Eddy er død, 86 år gammel. Han var kjent som «kongen av twang-gitar» og har inspisert artister som John Fogerty og Bruce Springsteen.


Denne uken spiller Mariska Hargitay inn episode nummer 550 som Olivia Benson

Mariska Hargitays rollekarakter i «Law & Order: Special Victims Unit» er så ikonisk at Taylor Swift kalte opp katten sin etter henne.


Belgisk storavis: Van Aert med mål om comeback i norsk ritt

Visma-stjernen Wout Van Aert har angivelig valgt å sikte seg inn på skadecomeback i Tour of Norway 23. mai, skriver den belgiske avisen Het Laatste Nieuws.


Black Panther og The Fall Guy's Winston Duke ønsker å spille Batman i DCU

For øyeblikket ser det ut til at Robert Pattinson ikke blir den nye DCUs Batman, og dermed er døren vidåpen for at noen andre kan ta rollen. Vi har sett en god del personer som har meldt seg til muligheten. Mange har for eksempel fantasert om Alan Ritchson fra Reacher. MCUs Winston Duke, som spilte M'Baku i Black Panther-filmene, og som nylig har spilt Dan Tucker i The Fall Guy, har uttrykt ønske om å bli den nye Bruce Wayne. I en samtale med...


Miyazaki kommer ikke engang til å prøve å fortelle oss hvor lang tid det tar å slå Elden Ring's Shadow of the Erdtree-utvidelse

Hidetaka Miyazaki er en av de mest kjente spillskaperne i dag. For Souls-fans er han ofte æret som en slags guddom, men selv han kan gjøre feil, som da han fortalte alle at Elden Ring ville ta 30 timer å slå hvis du fokuserte på hovedoppdraget alene. I et nytt intervju med det kinesiske nettstedet Gōuhuǒ yíngdì (transkribert av @swordandflower på Twitter/X), ville ikke Miyazaki gjøre den samme feilen igjen, og han nektet derfor å gjette hvor...


La ut «forbudt» episode av «Bluey» – der pappa Bandit spiller gravid – på Youtube

Da strømmetjenesten til Disney skulle vise den australske barne-TV-serien «Bluey» i USA, droppet de en episode kalt «Dad Baby» – der hundepappaen later som han er gravid og får barn.


Benedict Cumberbatch spiller hovedrollen som en desperat far i Netflix' Eric

Netflix har noen ganske høyprofilerte show og filmer som debuterer denne måneden. Jerry Seinfelds Unfrosted lander på strømmetjenesten i dag, Jennifer Lopezs Atlas debuterer om noen uker, og i slutten av måneden vil Benedict Cumberbatch lede krimdramaserien Eric. Serien følger en far som desperat forsøker å finne sin ni år gamle sønn som forsvant på vei til skolen en morgen. Det er selvsagt en ganske tung dramaserie, en serie som vil berøre en...


Arfan Bhatti på vei til Norge – justisministeren kaller inn til pressetreff

TV 2 skriver at Arfan Bhatti er på vei til Norge. Justisminister Emilie Enger Mehl er tilgjengelig for pressen klokken 9.45.