SALMAR-ARVING GUSTAV WITZøE DUKKET OPP På MET GALLAEN

Met gallaen kalles den mest eksklusive og største kvelden for motebransjen.

Den holdes alltid den første mandagen i mai, dermed var det i natt norsk tid duket for fest i Metropolitan Museum of Arts Costume Institute i New York.

Gallaen er kjent for å tiltrekke seg verdens største stjerner, og i år var blant annet artist og skuespillere Jennifer Lopez og Zendaya verter.

Men på den røde løperen var også en nordmann.

Salmar-arving, milliardær og modell Gustav Witzøe var for andre år på rad invitert. Og i år dukket han opp i en lakserosa kreasjon fra motemerket Versace.

2024 MET Gala - The Mark Hotel Departures
Salmar-arving Gustav Magnar Witzøe avbilet i det han forlaterThe Mark Hotel i forkant av Met gallaen 2024.

– Man sier ikke nei når man blir invitert av Met Gala. Jeg er jo litt over gjennomsnittet moteinteressert og når Versace sier de ønsker å kle meg opp, så synes jeg det er gøy, uttaler Witzøe via sin talsperson til TV 2.

Den ekstravagante gallaen er et veldedig arrangement hvor penger samles inn til museumet. Pengene samles inn ved at man må betale for å delta. Ifølge CBS News kostet Met-billetten i år 75.000 dollar, som tilsvarer omtrent 812.000 norske kroner. Det er en prisøkning på hele 50 prosent fra fjoråret.

Men ikke alle må betale så mye. CBS News skriver at motehus bruker å kjøpe et bord som de inviterer utvalgte kjendiser til. Prisen på et bord til 10 stykker skal koste fra 350.000 dollar.

Hvert år har også et tema. Årets tema var «The Garden of Time» – inspirert av novellen med samme tittel skrevet av den britiske forfatteren J.G Ballard i 1962.

2024-05-07T09:28:07Z dg43tfdfdgfd