RULLEPLASS På «FøKKINGHAMPALACE» SIKRER DATTEREN DIN POPULARITET På SKOLEN

Rulleplass på «Føkkinghampalace» sikrer datteren din popularitet på skolen

Hallooo dere, nå er det Preben sin tur med russebuss.

Føkkinghampalace! Er det ikke humor?

Håper alle venner og kjente vil kjøpe doruller og bambussokker?

Sååå viktig for kidsa å ha den kuleste bussen med det beste anlegget.

Og her kommer vårt, altså vårt foreldres arbeid inn, vi bare må ha litt dugnadsånd rundt dette liksom. Jeg kjøper doruller fra din kid og du fra min.

Jeg kjører selvfølgelig dorullene hjem til deg. Bare skriv antall sekker i kommentarfeltet, du.

Preben hadde jo levert dem selv, bare at han er så sliten, er så mye for ham med alle disse russetreffene. Det er planlegginger, fester, og det må han være med på, ellers kan han bli sparket ut av bussen. Og da er livet over, det. Det skjedde med kompisen hans CF! Og nå er han ute, les utenfor.

Å! Er ikke din med på buss? Å nei! Krise. Huff, da vet du hvorfor jeg er så redd for min Preben.

Siri Sjøgren Selmer, forfatter og aktuell med boken «YOLO». Foto: Elisabeth Braathen Oland

Og du, hva med kombinasjonen dorull og tørkerull, eller bambussokker? Hadde vært supert om du bidro litt, for kidsa trenger så mye stæsj. Bare ørepropper koster jo flere tusen! Men de er et must, for det er virkelig høy musikk i de bussene, og de kan jo ikke skru ned volumet når de har brukt såå mye penger på anlegg.

For ikke å snakke om alkohol! De skal ha kork i luen, vet dere? Og nå, med den norske kronen er det jo ikke vits for kidsa å dra til Sverige, heller. Stakkars.

Les også: Herregud, som vi syter over russen

Og mellom oss, de skal jo ha penger til kola og kanskje litt MDMA, for da blir russen så glade og ikke minst glade i hverandre. Og de er jo i den alderen nå, der eksperimentering er viktig.

Ja, og forresten, om din datter er i rullekullet og vil være med å rulle, send meg PM, så sender jeg søknadspapirer til Føkkinghampalace?

Koselig for dere å fylle ut sammen. Viktig å bonde med barna liksom<3

Noen tips mellom oss, til søknaden. Hvilken BH-str. har hun? A-cup. Å nei! Da har hun nok ikke sjans! Søren. Eller du, bare skriv D-cup dere, my lips are sealed.

Ja, og på spørsmålet om hvor mye hun veier, her ville jeg tatt en hvit løgn og skrevet 50 kg. «Mye å ta i, mye å være glad i», er liksom litt glemt blant kidsa i dag.

Og for all del, skriv lav bodycount. Mer enn sju og hun kommer IKKE med, nærmer du deg ti … eh kremt … hore …

Ja og til sist, kryss for guds skyld av «JA» for at hun er villig til å strippe. Her må du som foreldre bare støtte henne og bygge opp selvtilliten hennes så hun tør altså, for da øker sjansene skikkelig, for at hun er med.

Les også: Russetiden er ikke uskyldig moro. Ikke søren

Herlig, gled dere! Dette blir så spennende!

Asså det er status det, blant kidsa, å bli en av de heldige utvalgte i rullekullet.

Tenk å få rulleplass på Føkkinghampalace! Den kuleste bussen, liksom. Da har du sikret datteren din popularitet gjennom hele videregående faktisk.

Og ja, også dere, helt til sist, nå syns jeg vi foreldre skal gå sammen og få myndighetene til å flytte eksamen. Alle vet jo at kidsa aldri vil gå med på å flytte russetiden.

Og hallo, det er viktig at de får festet og hatt seg, uten at plikter og eksamen og sånne ting skal forstyrre.

Nå har de slitt i tre år for å få være med på dette, det minste vi kan gjøre er å la dem kose seg i fred. Jeg husker min egen russetid. Whoop whoop, for å si det sånn. Hilsen Camilla Wilhelmsen, mammaen til Preben

2024-05-06T21:15:31Z dg43tfdfdgfd