REBEL WILSON AVSLøRER å HA MOTTATT ET DRISTIG FORSLAG FRA ET MEDLEM AV DEN BRITISKE KONGELIGE FAMILIEN

Rebel Wilson, 44 år gammel, avslørte at hun nesten hadde sine første intime forhold på en veldig uvanlig måte med et medlem av den kongelige familien.

+ Video: Jon Bon Jovi reflekterer over 35 års ekteskap: ‘Jeg har aldri løyet om å være en helgen’

I biografien sin Rebel Rising sa skuespilleren at hun ble invitert til en “teknologibillionærfest” på en enorm ranch “i utkanten av Los Angeles” av et medlem av kongefamilien som var “femtende eller tjuende i arverekkefølgen til den britiske tronen”.

Wilson, som nylig avslørte at hun bare hadde sine første intime forhold i en alder av 35 år, sa at hun ikke skjønte at det middelalderske temafesten faktisk var et uanstendig møte før klokken 2 om morgenen, da de delte ut et brett med “molly”, et slanguttrykk for MDMA.

Skuespilleren forklarte at invitasjonen ble utvidet av en venn som ble informert av medlemmet av kongefamilien om at festen desperat trengte “flere jenter”. Ivrig etter endelig å få noe handling, fortalte Wilson hvordan hun prøvde å bli så fysisk attraktiv som mulig.

“Jeg observerer [det kongelige medlemmet] mens jeg stadig løfter brystene mine. De er min beste fysiske eiendel. Det er et stort privat fyrverkeri, og plutselig er det to om morgenen,” minnet hun.

“En fyr kommer ut med et stort brett fullt av det som ser ut som en tonn med godteri. Jeg er som, ‘Ooooh, er dette søtt?’ og fyren som holder brettet sier: ‘Nei, dette er molly’,” fortalte Wilson, som fremdeles var jomfru på den tiden og avslørte at hun var forvirret i situasjonen.

“Nå begynte kommentaren fra Windsor om behovet for flere jenter å gi mye mer mening. De snakket ikke om en gutte-jente-forhold som om det var en åttendeklasse-diskotek.”

Wilson begynte å lete etter sin ikke-kongelige venn, innrømmet at hun lette etter “hjelp” for den uventede situasjonen hun befant seg i, men klarte ikke å finne ham. Hun innrømmet at hun vurderte å bli på festen, men bestemte seg til slutt for å dra hjem.

“Jeg har også den merkelige følelsen av at kanskje alt dette blir filmet av skjulte kameraer – men det er bare en instinkt. […] Jeg trekker opp min jomfrukjole og løper så fort jeg kan bort derfra,” sa Wilson.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Rebel Wilson avslører å ha mottatt et dristig forslag fra et medlem av den britiske kongelige familien appeared first on Instafamosos.

2024-04-24T17:37:31Z dg43tfdfdgfd