RAPPER HOLDER KONSERT FOR TOM ARENA, OG FANS NEVNER KONSPIRASJONSTEORI OM RIVAL

Rapper holder konsert for tom arena, og fans nevner konspirasjonsteori om rival (Instagram – @quavohuncho // X (Twitter) – @Q4quise)

En konspirasjonsteori har nylig sirkulert på sosiale medier som antyder at sangeren Chris Brown var ansvarlig for en tom konsertarena for rapperen Quavo.

Ryktet startet etter at Quavo, tidligere medlem av det berømte raptrioen Migos, opptrådte på en konsert i Hartford Healthcare Amphitheater i Connecticut, USA, den 26. april. På arrangementet viste videoer en nesten tom arena, til tross for en kapasitet på over 5.700 personer.

Dermed spekulerte noen i at Brown, som Quavo nylig har hatt uenigheter med, kunne ha kjøpt mange billetter for å få arrangementet til å se ut som en fiasko.

Imidlertid mangler teorien bevis. Flere personer på nettet lurte på hvordan Brown kunne ha kjøpt så mange billetter og foreslo at den lave oppmøtet kunne være et resultat av Quavos manglende popularitet i området.

Derfor, til tross for spekulasjonene på nettet, er det ingen bekreftelse på at Chris Brown hadde noen innvirkning på Quavos nesten tomme arrangement. Dette innholdet ble opprettet med hjelp av AI og revidert av redaksjonsteamet.

The post Rapper holder konsert for tom arena, og fans nevner konspirasjonsteori om rival appeared first on Instafamosos.

2024-05-01T18:20:10Z dg43tfdfdgfd