PAOLO LIUZZO, TIDLIGERE KJæRESTE TIL PRINSESSE BEATRICE, DøDE UNDER TRAGISKE OMSTENDIGHETER I EN ALDER AV 41 åR

Prinsesse Beatrice. Bilder: Reproduksjon Instagram @princessbeatriceroyal

Paolo Liuzzo, kjent for å ha vært prinsesse Beatrices første kjæreste, døde under tragiske omstendigheter i en alder av 41 år.

Liuzzos kropp ble funnet på et hotellrom i Miami, noe som vakte mistanke om overdose. Den avdøde, som daterte prinsessen da hun var 17 år og han 23 år, hadde kjempet i årevis med problemer knyttet til rusmisbruk og spillegjeld.

+ Alec Baldwin reagerer på konfrontasjon med demonstrant i en kafé i New York, og videoen går viralt

Miami-politiet, representert av politimannen Michael Vega, svarte på anropet på M Miami Worldcenter Hotel klokka 15.22 den 7. februar. Noen minutter etter politiets ankomst, klokka 15.34, ble Liuzzos død erklært. Den nøyaktige dødsårsaken er ikke avslørt på grunn av Floridas personvernlover, men overdosering blir vurdert.

Ifølge Liuzzos dødsattest jobbet han som konsulent i kunstindustrien og bodde nær stedet der han ble funnet, og hadde aldri giftet seg. Liket hans ble fraktet til Long Island, New York, hans hjemby, der begravelsen fant sted den 16. februar.

En nær venn av Liuzzo avslørte at han sto overfor alvorlige personlige utfordringer, inkludert spilleavhengighet og økende narkotikabruk. “Paolo elsket å feste, og dessverre var hans hektiske livsstil en konstant bekymring for alle som kjente ham,” sa vennen.

Prinsesse Beatrice

Prinsesse Beatrice og mannen hennes Edoardo Mapelli Mozzi. Bilder: Reproduksjon Instagram @princessbeatriceroyal

Prinsesse Beatrice er den eldste datteren til prins Andrew, hertug av York, og Sarah, hertuginne av York. Hun er niese til kong Charles III. Født som den femte i arverekkefølgen til den britiske tronen, er hun nå den niende.

Beatrice gikk på St George’s School, Ascot, før hun studerte historie ved Goldsmiths College. Hun jobbet en kort periode på Utenriksdepartementet og Sony Pictures før hun ble med i programvareselskapet Afiniti som visepresident for strategiske partnerskap. Beatrice jobber også privat med flere veldedighetsorganisasjoner, inkludert Teenage Cancer Trust og Outward Bound. Hun giftet seg med Edoardo Mapelli Mozzi, en eiendomsutvikler og italienskættet adelsmann født i England, i 2020. Deres datter Sienna ble født i september 2021.

Bilder: Reproduksjon Instagram @princessbeatriceroyal. Dette innholdet ble opprettet med AI og har blitt gjennomgått av redaksjonen.

The post Paolo Liuzzo, tidligere kjæreste til prinsesse Beatrice, døde under tragiske omstendigheter i en alder av 41 år appeared first on Instafamosos.

2024-04-25T14:40:44Z dg43tfdfdgfd