NYTT PROGRAM AV JAMIE OLIVER MISLIKER KRITIKKEN OG DELER MENINGER BLANT SEERNE

Den nye kokkens program, Jamie’s Air Fryer Meals, debuterte og imponerte verken kritikerne eller seerne.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

Den nye programmet til kokken Jamie Oliver, som har som mål å vise miraklene som kan tilberedes i en luftfriter, debuterte på Channel 4, for hele Storbritannia, og ser ut til å ikke ha falt i smak. Den nye TV-kokkens show delte meninger på sosiale medier og fikk harde kritikker.

I den første episoden av den todelte serien presenterte den 48 år gamle kokken, som tidligere hadde erklært seg “skeptisk” til varmluftsfritere, en oppskrift på fisk med skinke, stekt kyllingkarri og en dessert av marengs med fersken.

Men Olivers forsøk på å vise luftfriterens allsidighet imponerte ikke kritikerne. I The Guardian ble programmet beskrevet som “forvirrende og pinlig”. Mange seere var enige og brukte sosiale medier for å si hva de syntes om det nye matlagingsprogrammet.

“Jamie, som alle andre TV-kokker, ser ut til å tro at vi ikke legger merke til at de ser ut til å ha to eller tre forskjellige fritere, avhengig av hva de prøver å lage mat. Som om vi også alle hadde det”, kommenterte en; “Du kan se at Jamie Oliver ikke trenger å rengjøre sin egen friter… raspe ost rett i skuffen? spurte en annen.

Imidlertid roste noen mennesker Olivers program og kommenterte at de ikke kjente til luftfriterens allsidighet: “Wow, det var så bra. Jeg lærte mye om hvordan jeg kan bruke luftfriteren min bedre,” delte en seer, mens en annen sa: “midt i programmet. Fabulous. Utmerkede måltider for en varmluftsfriter.”

I en uttalelse om det nye programmet, som sponser Tefal, en produsent av luftfritere, sa Oliver: “Det er svært sjelden at et kjøkkenutstyr revolusjonerer måten folk velger å lage mat på, slik friteren har gjort. I mitt syn er alt som får folk til å lage mat en seier. Og det faktum at friteren bruker mindre energi, sparer tid og skaper mye mindre avfall, kan bare være en god ting.”

“I begynnelsen var jeg skeptisk, men så snart jeg begynte å teste og leke med ideer, innstillinger og nye måter å skape smak og tekstur på, ble jeg helt hekta.”

Denne innholdet ble opprettet med hjelp fra AI.

The post Nytt program av Jamie Oliver misliker kritikken og deler meninger blant seerne appeared first on Instafamosos.

2024-04-22T15:10:22Z dg43tfdfdgfd