MICHAEL DOUGLAS FORTELLER AT UNIVERSITETET TRODDE HAN VAR BESTEFAREN TIL BARNA SINE: “DET VAR VANSKELIG”

I et intervju med The Telegraph avslørte skuespilleren Michael Douglas, 79 år gammel, at universitetet til barna hans trodde han var bestefaren deres på farsdagen.

+ Amanda Holden stråler i den nye kampanjen for badetøysmerket

“‘Dette er ikke bestefarens dag, dette er farsdag,'” husket han. “‘Jeg er faren,'” svarte skuespilleren. Douglas er far til Dylan, 23 år, og Carys, 21 år, som han har med sin kone, skuespillerinnen Catherine Zeta-Jones, 54 år.

Carys studerer for øyeblikket ved Brown University i Rhode Island. Dylan ble ferdigutdannet ved samme universitet i 2022. Skuespilleren er også far til Cameron, 45, fra sitt tidligere ekteskap med Diandra Luker, som han skilte seg fra i 2000.

I intervjuet snakket han også om ekteskapet sitt. “Catherine og jeg er sammen, vi har vært gift i 25 år i år. Så det har vært en god reise og jeg har hatt mye flaks, jeg er glad for valgene mine og nå trekker jeg meg virkelig tilbake og lukter litt mer på rosene, reiser litt mer.”

Under opptredenen i programmet Today forrige uke snakket Douglas også om reisene han tar med barna sine. “Catherine og jeg er heldige som våre barn Dylan og Carys fortsatt liker å reise med oss,” sa han.

“Og så har vi nettopp tilbrakt fem uker i India på juletiden. Og vi planlegger alltid neste år, hva våre reiser blir og hvor vi skal dra.”

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Michael Douglas forteller at universitetet trodde han var bestefaren til barna sine: “Det var vanskelig” appeared first on Instafamosos.

2024-04-23T14:43:35Z dg43tfdfdgfd