MEGHAN MARKLE LATTERLIGGJORT OG LEDD AV I HOLLYWOOD, IFøLGE KILDER

Gjennom tiden i California har paret forsøkt å satse på bøker, podkaster, dokumentarserier og veldedig arbeid. Sammen driver paret «Archewell Foundation» som er oppkalt etter deres første barn, prins Archie på fire år.

Forholdet mellom prins Harry og resten av den britiske kongefamilien kan sies å ha vært på et bunnivå etter at utgivelsen av prins Harrys memoarbok «Spare» i begynnelsen av 2023.

I nyere tid har paret fortsatt arbeidet med stiftelsen og Meghan Markle har for bare noen uker siden lansert sitt eget livsstil-merke, med navnet «American Riviera Orchard», skriver New York Post.

Markle lanserte American Riviera Orchard i mars og det første produktet, et utvalg av syltetøy, ble sendt ut til kjendiser og influensere i midten av april.

Her kan du lese mer om kongelige!

Se video: Her håner Meghan Markles halvbror henne

«Katastrofe»

Markle skulle også ha lansert en ny podkast, men den skal ha blitt utsatt på grunn av bekymringer over at Markle ikke ville ha tid til å drive podkasten og det nye selskapet samtidig.

– Meghan blir grådig. Hun vil ha alt på en gang, og det slår tilbake på henne. Hun er blitt en total vits og overspiller hånden sin, forteller en kilde til In Touch.

Kilden forteller videre at Meghan og prins Harry føler at de trenger en suksess for å bevise at de hører hjemme i Hollywood.

– Nesten alt de har gjort, har endt i katastrofe, avslutter kilden.

En annen kilde forteller imidlertid at Meghan Markle har lite respekt blant eliten i Hollywood.

– Hollywood er glitter og glam på utsiden, men de virkelige stjernene har jobbet hardt for å lykkes og man får inntrykk av at hardt arbeid ikke er Meghans greie. Nå, etter alle fiaskoene hennes, ler kjendisene og de kongelige av henne, forteller den anonyme kilden.

Reiser hjem

Prins Harry på sin side er ventet å returnere til Storbritannia denne uken for å delta på en markering for jubileet til konkurransen «Invictus Games» som prinsen startet opp i 2014, ifølge The Mirror.

Turen til hjemlandet har ledet til spekulasjoner om en gjenforening for prins Harry, prins William og prinsesse Kate, men ifølge kilder nær de kongelige er et slikt forsonende møte usannsynlig.

– Forholdet mellom dem er fortsatt ekstremt splittet. Harry har privat uttrykt et ønske om å sette seg ned med broren, men nå er ikke tiden inne.

Det er ventet at prins Harry skal reise til Storbritannia i morgen, og at han vil bli i hjemlandet i tre dager.

2024-05-06T17:56:27Z dg43tfdfdgfd