MACHINE GUN KELLY ER ENIG I MEGAN FOX SINE UTTALELSER OM FORHOLD ETTER AT FORLOVELSEN BLE AVSLUTTET

Machine Gun Kelly svarte kort på en kommentar fra Megan Fox om forhold, og han er enig i hennes råd om å prioritere selvutvikling fremfor å engasjere seg i forhold som kan skyve personlige prioriteringer til siden.

“Jeg vet ikke om jeg er den beste personen til å gi råd, fordi mitt råd er noe sånt som ‘lær en ferdighet eller utvikle en hobby, og ikke kast bort energien din på gutter. Alt de kommer til å gjøre er å tømme deg. Bare gå videre, invester i deg selv.’

Til tross for dette nevnte Fox Machine Gun Kelly som en av artistene hun ønsker å se på Coachella, noe som antyder at det ikke er noen hard følelser mellom dem etter at forlovelsen ble avsluttet. Skuespillerinnen understreket at det alltid vil være en forbindelse mellom dem, og at det tidligere paret opprettholder gjensidig respekt og et hjertelig forhold.

Tidligere annonserte Megan at hun hadde blitt fridd til av rapperen i begynnelsen av 2022, og sa til og med at de hadde ‘drukket hverandres blod’. De hadde vært sammen siden juni 2020, og forholdet deres var omgitt av mange kontroverser.

The post Machine Gun Kelly er enig i Megan Fox sine uttalelser om forhold etter at forlovelsen ble avsluttet appeared first on Instafamosos.

2024-04-18T02:37:14Z dg43tfdfdgfd