LIZ HURLEY VISER NESTEN FOR MYE I VIDEO MED GJENNOMSIKTIG TOPP OG RøD LATEXSKJøRT

Liz Hurley var helt avslappet da hun promoterte sin nye thriller Strictly Confidential, som inkluderer dristige scener regissert av hennes egen sønn Damian Hurley

+ Klikk her for å se videoen

Liz Hurley kastet bh-en for en helt gjennomsiktig topp og et rødt latexskjørt i en serie oppsiktsvekkende bilder.

+ Hollywood-stjerne virker ugjenkjennelig på ny filmpremiere

+ Modell følger sjokoladediett og hevder: “Det holder kroppen min slank og hjelper på humøret”

Den 58 år gamle skuespillerinnen poserte i en bak kulissene-video fra sin siste fotoshoot, mens hun promoterte sin nye film Strictly Confidential, regissert av hennes sønn Damian.

I sitt nye fotoshoot hadde Liz på seg en sort blonder-bh-topp som var nesten helt gjennomsiktig – og dypt utringet i ryggen. Det dristige antrekket hang løst over Liz’ slanke silhuett og glapp ned i ryggen, før det ble tukket inn i hennes skinnende røde latexskjørt som så vidt berørte hennes lår.

Stjernen trådte inn i et par sorte stiletthæler og en tykk gullkjede, justerte sin lyse rosa leppestift i speilet mens hun lot sitt mørke hår henge løst. En speilheis viste seg å være den perfekte bakgrunnen for henne å innta en sensuell positur, og Liz sørget for å vise frem sin lyse rosa manikyr og lilla øyenskygge.

Fans gikk helt av skaftet, med en kommentator som skrev: “Absolutt fantastisk og så het”. En annen sa: “Så vakker!” Andre postet flammende og hjerteøyde emoji istedenfor ord for å beskrive hvor nydelig Liz så ut.

+ Klikk her for å se flere videoer av den vakre Elizabeth Hurley

Bilder og video: Instagram @elizabethhurley1. Dette innholdet ble skapt med hjelp av AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

The post Liz Hurley viser nesten for mye i video med gjennomsiktig topp og rød latexskjørt appeared first on Instafamosos.

2024-04-27T10:33:04Z dg43tfdfdgfd