KVINNE OPPDAGER 50 000 BIER GJEMT I VEGGEN På HUSET SITT, OG VIDEOEN GåR VIRALT

Kvinne blir viral på TikTok etter å ha oppdaget at det var et bikube med 50 000 bier gjemt i veggen til huset sitt.

+ “Verdens vakreste bestemor” lager en avatar av seg selv med kunstig intelligens og blir en suksess blant følgerne sine

En kvinne ved navn Ashley delte en skrekkhistorie på sin TikTok-profil: 50 000 bier inne i veggen til datterens soverom. Historien har allerede blitt sett over 9 millioner ganger.

I videoen bruker hun en varmesensorfilter for å vise bieinfestasjonen inne i huset sitt. En gigantisk gul boble indikerer at insektene hadde tatt bolig der.

Ashley rapporterte at birøkteren klarte å fjerne 20 000 bier og over 45 kg honningkake den første dagen. Neste dag ble ytterligere 20 000 bier drevet ut og veggen på soverommet ble forseglet.

Sagnet om biene har vart i 10 dager, rapporterte hun i den siste videoen sin. “Vi må fortsatt vente i to uker før vi kan forsegle hullet for å gi biene som er inne i veggene en sjanse til å overleve”, forklarte Ashley.

Bekymret for Ashleys datter spurte følgerne om hun hadde et annet rom å bo i mens biene fortsatt ikke var helt ute av veggen.

“Jeg ville aldri sovet på det rommet igjen”, sa en av dem desperat. Ashley svarte at datteren gledet seg til å redesigne stedet.

+Klikk her for å se Ashleys video med biene

Denne innholdet ble laget med hjelp fra AI

The post Kvinne oppdager 50 000 bier gjemt i veggen på huset sitt, og videoen går viralt appeared first on Instafamosos.

2024-05-01T20:50:35Z dg43tfdfdgfd