KONTROVERSIELL VIDEO: PAR SER UT TIL å PRAKTISERE EN LIBIDINøS HANDLING UNDER ET TEPPE OG SJOKKERER FAMILIER I PARKEN.

Den sjokkerende videoen av et par som ser ut til å utføre en intim handling under et teppe i en park i New York, sjokkerer internettbrukere!

+ Sharon Stones sønn vises uten skjorte på filmsettet og etterlater følgerne målløse.

Videoen, delt av profilen @girlsorwomen på TikTok, viser forskjellige mennesker som nyter en solrik dag i en park når plutselig et par blir tatt på fersken mens de beveger seg “mistenkelig” under et svart teppe på gresset.

“Prøver å nyte en vakker søndag ettermiddag i New York,” står det i teksten som er satt inn i videoen, som allerede har fått over 54 millioner visninger, 7 millioner likerklikk og tusenvis av kommentarer fra internettbrukere som ble sjokkert av scenen.

“Ingenting som et spark ikke løser,” spøkte en TikTok-bruker. “Har ingen ringt politiet?”, spurte en annen. “Det ser ut som det er mer enn 2 personer der nede,” påsto en tredje internettbruker. “Jeg må vite, gikk de bare bort da de var ferdige?”, spurte en annen.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Kontroversiell video: Par ser ut til å praktisere en libidinøs handling under et teppe og sjokkerer familier i parken. appeared first on Instafamosos.

2024-05-06T16:34:16Z dg43tfdfdgfd