KIM KARDASHIANS KURVER SPRENGTE SøMMENE UNDER EN FOTOSESSION FOR HENNES BADETøYSMERKE.

Realitystjernen Kim Kardashian kunngjorde sin nye Skims badetøykolleksjon med en serie provoserende bilder der hun bar antrekk så små at de så ut til å være på vei til å sprekke

+ Klikk her for å se Kim Kardashians fotosession for sitt badetøysmerke

På ett av de publiserte bildene er Kim sett med en rep-topp under en tynn skjorte som er knyttet foran, begge i brun slange-mønster. Hun fullfører utseendet med underdelen i samme mønster, mens hun poserer med løftede hender og fraværende blikk.

+ Kone i kreftbehandling prøver en ny parykk og mannens ærlige reaksjon underholder nettbrukerne

Med en enkel, men elegant sminke valgte Kim en strålende base, definert contour, nude lipgloss og røykfylt øyenskygge, mens det våte brune håret hennes ble blåst av vinden og delvis dekket ansiktet hennes. Fotosessionen for Skims fremhevet hennes trente og solbrune utseende og etterlot fansen forbløffet over hennes skjønnhet.

I et annet provoserende øyeblikk i kampanjen byttet Kim antrekk og valgte en topp med dyreprint, lyse røde underdeler og en knyttet langermet “krumpegenser” som passet foran, noe som tilførte en touch av raffinement og dristighet til antrekket.

Den nye kolleksjonen lover å levere innovative og forlokkende designelementer som gjenspeiler den ikoniske stilen som Kardashian alltid søker i sine motekolleksjoner. Med dette siste tilskuddet til Skims-imperiet fortsetter Kim å utvide sin innflytelse i moteverdenen med forslag som kombinerer komfort, stil og en touch av glamour.

+ Klikk her for å se flere videoer med Kim Kardashian

Bilder: Instagram @kimkardashian. Dette innholdet ble laget med hjelp av AI

The post Kim Kardashians kurver sprengte sømmene under en fotosession for hennes badetøysmerke. appeared first on Instafamosos.

2024-04-17T13:51:39Z dg43tfdfdgfd