JIM PARSONS AVSLøRER HVA HAN SYNES OM MICHAEL KEATON SOM “GAMLE SHELDON” I EN MULIG SPIN-OFF

Jim Parsons, stjernen i “The Big Bang Theory”, avslører hva han tenker om skuespilleren Michael Keaton som spiller Sheldon i en mulig spin-off av serien.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

Midt i den syvende og siste sesongen av “Young Sheldon” har fans bedt på sosiale medier om at Michael Keaton skal bli med i franchisen for å ta på seg rollen som Sheldon Cooper, som en eldre mann, i en mulig spin-off.

Parsons, som spilte den ikoniske karakteren i “The Big Bang Theory”, var også utøvende produsent og forteller for serien “Young Sheldon”, som fulgte Coopers liv som et ni år gammelt vidunderbarn til tenårene hans; på “The Tonight Show” fortalte han til Jimmy Fallon hva han syntes om Keaton i rollen som eldre Sheldon.

“Det er interessant. Det er definitivt en likhet”, sa han da han så et bilde av seg selv, Keaton og “Young Sheldon”-stjernen Iain Armitage side om side; til tross for fansens ønsker, innrømmet Parsons at muligheten for en spin-off ledet av Keaton ville være nesten null: “La meg si deg noe: Jeg tviler på at det kommer til å skje”, avslørte han. “Men jeg ville bli veldig begeistret hvis Michael Keaton ble lagt til på listen over Sheldon-skuespillere. Jeg ville bli overrasket.”

Forrige måned ble det annonsert at Parsons og skuespillerinnen Mayim Bialik vil gjenskape rollene sine i “The Big Bang Theory” for avslutningen av “Young Sheldon”, som forventes å avsluttes i mai.

Denne innholdet ble laget med hjelp fra AI.

The post Jim Parsons avslører hva han synes om Michael Keaton som “Gamle Sheldon” i en mulig spin-off appeared first on Instafamosos.

2024-04-22T15:25:23Z dg43tfdfdgfd