INFLUENCER AMANDA LEON KUNNGJORDE AT HUN SKAL GJøRE FOTOSHOOTS MED TRøYEN TIL DET BESTE LAGET I RUNDEN

Amanda Leon. Bilde og video: Instagram @euamandaleon_

21 år gamle influenceren, Amanda Leon, annonserte nylig at hun vil lansere en spesiell timeplan på plattformene sine, og inspirasjonen til dette initiativet kommer fra et uventet sted: den brasilianske fotballmesterskapet.

+ Klikk her for å se videoen av Amanda med Flamengo-trøyen

“Hver runde av Brasileirão skal jeg ta bilder med trøyen til det beste laget i runden,” avslørte Amanda på sine sosiale medier. For den unge influenceren representerer denne ideen en måte å forene lidenskapene sine på. “Jeg har alltid likt fotball, så jeg så en mulighet til å kombinere de to tingene jeg liker mest i ett,” sa hun.

+ Fansen av “Malcolm in the Middle” er sjokkert over oppussingen av huset som ble vist i serien

Ifølge Amanda er forslaget enkelt: Etter hver kamp i mesterskapet vil hun vurdere hvilket lag som var best på banen, og som belønning vil hun dele bilder der hun har på seg trøyen til det seirende laget. “Dette vil være en måte å feire fotballen på en annerledes måte, og gi et personlig preg på hver kamp,” forklarte influenceren.

Og for fansen som venter spent på avslutningen av mesterskapet, lovet Amanda også spesielt innhold ved sesongens slutt. “Jeg skal lage spesielt innhold for å hylle mesteren. Det vil være en måte å avslutte denne reisen på en minneverdig måte,” avslørte hun.

Det er verdt å huske at influenceren var nyhet over hele Brasil etter å ha tjent over 150 000 reais ved å selge sitt eget hår. Hun begynte å selge håret sitt etter at en av abonnentene tydelig ga uttrykk for at han var villig til å betale hva som helst for å få håret hennes. “Som han oppdaget jeg at andre abonnenter også hadde denne interessen,” sa blondinen.

+ Klikk her for å se flere videoer av digitale influencere

Bilde og video: Instagram @euamandaleon_. Dette innholdet ble laget med hjelp fra AI og gjennomgått av redaksjonen.

The post Influencer Amanda Leon kunngjorde at hun skal gjøre fotoshoots med trøyen til det beste laget i runden appeared first on Instafamosos.

2024-05-08T13:31:19Z dg43tfdfdgfd