HOLLYWOOD-PRODUSENT KRITISERER SYDNEY SWEENEY FRA ‘EUPHORIA’: ‘HUN ER IKKE PEN OG KAN IKKE SKUESPILLE’

Den fremtredende Hollywood-produsenten Carol Baum har rettet hard kritikk mot skuespillerinnen Sydney Sweeney etter utgivelsen av hennes film “Anyone But You”, med påstanden om at hun ‘ikke er pen og ikke kan skuespille’.

+ Kim Kardashian får kritikk etter «photoshoot» produsert av datteren

+ Emily Ratajkowski viser sin blonde side i nye dristige bilder

Baum uttrykte sin forvirring over Sweeneys popularitet under en diskusjon på en filmvisning, og hennes kritikk har skapt kontrovers. Produsenten nevnte spesifikt filmen “Anyone But You”, hvor Sweeney spiller hovedrollen, som “uutholdelig” og stilte spørsmål ved grunnen til hennes popularitet.

Sweeney, kjent for sin rolle i “Euphoria”, har mottatt anerkjennelse for sin innsats i serien, inkludert en Emmy-nominasjon. Imidlertid reiser Baums kritikk spørsmål om oppfatninger av skjønnhet og talent i underholdningsindustrien, og har utløst debatter om standardene for suksess og anerkjennelse i skuespill.

Til tross for kritikken, innrømmet Baum at hun ville være villig til å arbeide på et prosjekt med Sweeney hvis det ville gagne filmproduksjonen. Baum sin kritikk ble bekreftet av arrangementets moderator, Janet Maslin, som også uttrykte misnøye med filmen. Sydney har ikke kommentert saken.

Kilde: New York Post Dette innholdet ble skapt med hjelp fra AI og gjennomgått av redaksjonsteamet.

The post Hollywood-produsent kritiserer Sydney Sweeney fra ‘Euphoria’: ‘Hun er ikke pen og kan ikke skuespille’ appeared first on Instafamosos.

2024-04-19T15:38:28Z dg43tfdfdgfd