Underholdning

Trending:


Jack Quaid sier The Boys Sesong 4 er hans favoritt

Selv om vi alle gleder oss til The Boys sesong 4, er det noen seere som har en gnagende tanke i bakhodet, og lurer på hvor serien er på vei. For hver sesong virker det som om vi endelig kommer til å drepe Homelander, eller gjøre en stor forandring i verden, men så går vi tilbake til start. Jack Quaid har imidlertid ekstremt stor tro på sesong 4. I en samtale med Collider hevdet han at serien alltid har holdt ting friskt. "Jeg tror det er et...


Se den virkelige versjonen av Gina Stewart, modellen som tjener £40 000 med en AI-versjon av seg selv

Gina Stewart, kjent som "verdens heteste bestemor", avslørte nylig at hun har tjent £40 000 ved å bruke en AI-versjon av seg selv som ser ut til å være halvparten av hennes alder. The post Se den virkelige versjonen av Gina Stewart, modellen som tjener £40 000 med en AI-versjon av seg selv appeared first on Instafamosos.


En pleiepalliativ sykepleier avslører de mest vanlige siste ordene fra pasienter

Julie, en pleiepalliativ sykepleier, bruker sin offisielle konto på TikTok for å dele noen vanlige detaljer om hva mennesker gjør når de er i sine siste livsmomenter The post En pleiepalliativ sykepleier avslører de mest vanlige siste ordene fra pasienter appeared first on Instafamosos.


Hollywood Reporter: Tobias Santelmann skal spille Harry Hole i storsatsingen til Netflix

Netflix holdt kortene tett til brystet, men mange hadde allerede gjettet på Tobias Santelmann. Nå er det klart at han skal spille Harry Hole, ifølge Hollywood Reporter.


Sony: Zelda-filmen er laget i "tettest mulig samarbeid" med Miyamoto

Det var mange som pustet lettet ut over at The Super Mario Bros. Movie ble så bra som den ble, samtidig som den hyllet originalmaterialet og tok det til nye høyder. En av grunnene til dette var at Illumination jobbet tett med Nintendo, og at Marios skaper selv - Shigeru Miyamoto - var produsent. Med den kommende Zelda-filmen er det imidlertid mye mer som kan gå galt. For det første er det ikke en animasjonsfilm, så rollebesetningen og settingen...


Skummelt Detalj i Maleri av Kong Charles III Avslørt i Video

En ny konspirasjonsteori oppsto etter at Twitter-brukeren @ronin19217435 oppdaget en skremmende detalj i det nyeste maleriet av Kong Charles III, malt av kunstneren Jonathan Yeo. The post Skummelt Detalj i Maleri av Kong Charles III Avslørt i Video appeared first on Instafamosos.


Emma Stone og Jesse Plemons skal samarbeide med Yorgos Lanthimos om nok en film

Det er noen få regissør-skuespiller-kombinasjoner som vi er vant til. Martin Scorsese og Robert DeNiro, Tim Burton og Johnny Depp, Wes Anderson og Bill Murray, listen er liten, men den er lang. Det er kanskje på tide å legge Yorgos Lanthimos og Emma Stone til denne listen. Collider bemerker at Lanthimos og Stone vil slå seg sammen igjen (etter The Favourite, Poor Things, og den kommende Kinds of Kindness) for en annen utflukt, denne gangen kjent...


Brøt ut i latter av det svensken sa om Petter Northug

Tidligere konkurrenter tok «et siste farvel» med langrennskongen.


IF faller litt under forventningene på kino, Kingdom of the Planet of the Apes faller til andreplass

John Krazinskis IF har gjort et ganske imponerende inntrykk på kinokontoret, selv IF den falt litt under forventningene i USA. Med et budsjett på 110 millioner dollar klarte filmen å trekke inn 35 millioner dollar fra det amerikanske publikummet, mens det var forventet at den skulle trekke inn minst 40 millioner dollar, ifølge Variety. Med det globale publikummet tatt i betraktning, klarte filmen likevel å få inn 55 millioner dollar totalt i...


Tenåring dør etter å ha inntatt krydrede tortillas i en utfordring på sosiale medier

Tenåringen Harris Wolobah, 14 år gammel, døde etter å ha inntatt krydrede tortillas i utfordringen "One Chip Challenge" på sosiale medier. The post Tenåring dør etter å ha inntatt krydrede tortillas i en utfordring på sosiale medier appeared first on Instafamosos.


Peter Pan's Neverland Nightmare vises frem med et første bilde

Det første bildet fra filmen Peter Pan's Neverland Nightmare har nettopp blitt sluppet, og viser en mørk og desidert mer skremmende versjon av Peter Pan, denne gangen spilt av Martin Portlock. Filmen er produsert av Rhys Frake-Waterfield og regissert av Scott Chambers, og handler om Wendy Darling som prøver å redde broren sin fra en ond Peter Pan, og er en del av det større Poohniverse-universet sammen med uhyggelige versjoner av Bambi,...


Ikke bekymre deg Deltarune fans, Toby Fox er ikke utbrent

Den anerkjente skaperen av Undertale og Deltarune Toby Fox har gitt fansen en lovende oppdatering angående spillets kommende kapitler. Selv om den fullstendige utgivelsen fortsatt er langt unna, er arbeidet med resten av spillet i full gang. Som Fox skrev i et nyhetsbrev, har noen nye mennesker blitt brakt inn i teamet, noe som gjør at arbeidet kan gå raskere enn noen gang. "Vi er i rute for å overholde vår interne deadline. De nyansatte gjør...


Brasiliansk passinho er langt mer enn ren dansedille

Passinho er en brasiliansk dansestil som oppsto i Rio de Janeiros favelaer på 2000-tallet. Nå har ungdommenes dansedille blitt erklært som viktig kulturarv.


Fallouts Ella Purnell skal spille hovedrollen i en film om morderiske ekorn

Ella Purnell, stjernen fra Fallout og Yellowjackets, er et stort navn på TV-skjermen for tiden, og snart skal hun kaste seg ut i en sprø skrekkkomedie i The Scurry. Ifølge Screen Daily, Purnell har blitt kastet i Craig Roberts 'The Scurry. Handlingen dreier seg om en parkvakt (spilt av Purnell) som må bruke sitt unike ferdighetssett for å overleve en flokk med morderekorn. Tenk Cocaine Bear, men i stedet for ett massivt monster å håndtere, er...


Sprikende reaksjoner møtte Francis Ford Coppolas «Megalopolis» i Cannes

Francis Ford Coppola lanserte denne uken sitt egenfinansierte opus «Megalopolis» på filmfestivalen i Cannes. 85-åringens siste prosjekt ble møtt med både ros og ris fra kritikere.


Taylor Swift og Travis Kelce nyter en romantisk tur på et superluksuriøst hotell i Italia

Taylor Swift og Travis Kelce nyter en romantisk tur på hotellet Villa Sola Cabiati, ved bredden av Comosjøen i Italia, etter en konsert av sangeren i Paris. The post Taylor Swift og Travis Kelce nyter en romantisk tur på et superluksuriøst hotell i Italia appeared first on Instafamosos.


Rykte: Ben Affleck og Jennifer Lopez sover i separate hus midt i skilsmisserykter

Ben Affleck skal angivelig sove i et separat hus fra sin kone Jennifer Lopez midt i rykter om skilsmisse. The post Rykte: Ben Affleck og Jennifer Lopez sover i separate hus midt i skilsmisserykter appeared first on Instafamosos.


Drake taper mer enn en halv million dollar på sportsveddemål

Rapperen Drake har lidd et betydelig økonomisk tap etter å ha satset mer enn en halv million dollar på et sportsarrangement og tapt! The post Drake taper mer enn en halv million dollar på sportsveddemål appeared first on Instafamosos.


Billettene revet bort – flytter konsert med Joost Klein til større scene

Joost Klein bekjentgjorde at han la ut på Europa-turné tidlig neste år rett før han ble utestengt fra Eurovision-finalen.


Paul McCartney er Storbritannias første musikermilliardær

Eks-Beatle og musikklegende Paul McCartney er den første britiske artisten som bikker en milliard pund i formue, ifølge en fersk rikingliste.


Meghan Markle frykter avsløringer i dokumentar om tidligere ekteskap og livet i Hollywood

Før hun giftet seg med prins Harry, var Meghan Markle, hertuginnen av Sussex, gift med Trevor Engelson, en filmprodusent, i tre år før det tok slutt. The post Meghan Markle frykter avsløringer i dokumentar om tidligere ekteskap og livet i Hollywood appeared first on Instafamosos.


Venom: The Last Dance er bekreftet å være den siste filmen i serien

Triste nyheter for de tre menneskene i verden som likte Venom-filmene, da Sony Pictures har kunngjort at neste del, som er bekreftet å hete The Last Dance, også blir den siste i serien. Filmen kommer høsten 2024 og vil bli regissert av Kelly Marcel, som tidligere har skrevet manus til alle de tre foregående filmene, og selv om dette etter planen skal være slutten for karakteren, vil Sony fortsette å produsere titler som tilhører Spider-Verse....


Rapperen Diddy legger seg flat etter voldsvideo

Rapperen Sean «Diddy» Combs beklager for oppførselen sin i en video fra 2016 der han utøver vold mot sin daværende kjæreste.


Video av Sean “Diddy” Combs som angriper Cassie Ventura i 2016 sjokkerer nettet

I mars 2016 ble Sean "Diddy" Combs fanget av et overvåkningskamera mens han fysisk angrep sin daværende kjæreste Cassie Ventura i en korridor på InterContinental Hotel i Los Angeles, USA The post Video av Sean “Diddy” Combs som angriper Cassie Ventura i 2016 sjokkerer nettet appeared first on Instafamosos.


Tom-Ivar ble nektet mat fra barnemenyen: – Jeg synes det er dårlig

Tom-Ivar Kjølberg likte ikke den strenge praksisen ved Brygga-restauranten.


Pål Johannessen som spilte «Basse» i Olsenbanden-filmene, er død

Pål Johannessen, som spilte sønnen til Valborg og Kjell i Olsenbanden-filmene, er død. Han ble 64 år gammel.


Banana Guard avslørt for MultiVersus

MultiVersus avslørte en ny spilltrailer i helgen, som viser frem enda et tillegg til den stadig voksende og sprø figurlisten. Banana Guard er her, selv om du bare får spille som en av elitebeskytterne av Candy Kingdom. Som du kan forvente bruker Banana Guard spydet sitt for de fleste angrepene sine, og har noen morsomme kombinasjoner han kan dele ut på slike som Superman, Arya og hans andre Adventure Time-karakterer Finn og Jake. Noen fans av...


Virkelighetens «Gordon Gekko» er død

Var en av inspirasjonene til Wall Street-karakteren «Gordon Gekko».


Advokat «vakrest i verden» avslører resultatet av ny estetisk prosedyre

Denise Rocha, influencer ansett som «vakreste advokaten i verden», viser før og etter av estetisk prosedyre på øynene. The post Advokat «vakrest i verden» avslører resultatet av ny estetisk prosedyre appeared first on Instafamosos.


Gordon Ramsay snakker om aldersforskjellen mellom barna sine og hvordan ha et vellykket ekteskap

Den berømte kokken Gordon Ramsay fortalte i et intervju at det er fordeler med å ha barn med aldersforskjell. Kokken ga også noen tips for å opprettholde et vellykket ekteskap. The post Gordon Ramsay snakker om aldersforskjellen mellom barna sine og hvordan ha et vellykket ekteskap appeared first on Instafamosos.


Kate Gosselin deler sjelden bilde på sekslingenes 20-årsdag

Jon og Kate Gosselins sekslinger har nettopp fylt 20 år, og moren feiret dagen med et sjeldent bilde av dem som voksne. The post Kate Gosselin deler sjelden bilde på sekslingenes 20-årsdag appeared first on Instafamosos.


Video: Amanda Holden viser nesten for mye mens hun viser frem vårlooken i Spania

Den britiske programlederen Amanda Holden viser nesten for mye mens hun fremviste sin morgenlook i landsbyen Lanjarón, Spania, sist torsdag (16). The post Video: Amanda Holden viser nesten for mye mens hun viser frem vårlooken i Spania appeared first on Instafamosos.


Jan Helge Andersen: – Jeg kan aldri gjøre opp for meg

Jan Helge Andersen (43), som er tiltalt for drapet på Lena Sløgedal Paulsen, sier i et intervju med Dagbladet lørdag at han aldri kan gjøre opp for seg.


Ville ikke ha Altibox – må ut med 200.000

Dag Nygård tapte søksmålet om å slippe borettslagets TV-abonnement som økte utgiftene med 400 kroner i måneden.


Mads Hansen bør la Sophie Elise være i fred

Hvem er Mads Hansen til å fortelle hva en nybakt mamma skal dele – og ikke dele – på sosiale medier?


Jamal Sheik gjør voldsutsatte yrkesgrupper enda mer utsatt

Lærerne har all fordel av at det som skjer i klasserommet blir dokumentert.


Songs of Conquest

Det er en stor fordel med år som 2024, der de store navnene og aktørene har en mer sparsom og sjelden utgivelsesplan. Dette åpner døren for å bruke tiden din på indiespill som du kanskje ellers ville gått glipp av eller ikke hatt tid til å oppleve. Det er nettopp dette jeg har opplevd med Lavapotion's Songs of Conquest, ettersom mai har tillatt meg å igjen dykke ned i det forfriskende indiefarvannet for å oppleve perler jeg ofte ikke ville ha...


Video: 63 år gammel tidligere BBC-programleder viser kurver i avslørende antrekk

Den tidligere BBC-programlederen Carol Vorderman, 63 år, begeistret sine fans ved å vise frem sine imponerende kurver i et avslørende antrekk mens hun la frem en utfordrende quiz for sine følgere. The post Video: 63 år gammel tidligere BBC-programleder viser kurver i avslørende antrekk appeared first on Instafamosos.


Hvorfor er Spotifys mest strømmede sanger i G-dur?

Spotify har nylig avslørt at flertallet av plattformens mest strømmede sanger er skrevet og spilt inn i G-dur. For alle som er litt nysgjerrige på musikkteori, er dette langt fra noen overraskelse. G-dur er en av de mest populære toneartene blant både nye og erfarne musikere – og den er en favoritt blant gitarister og pianister. Ikke nok med det, denne tonearten har også vært foretrukket av mange av de største klassiske komponistene gjennom tidene – de brukte den i noen av de mest legendariske verkene sine. Så hva er det med G-dur som treffer akkurat den rette tonen hos musikere og låtskrivere? Klikk videre i galleriet, og oppdag mer!


Svenske medier: Bassisten Palle Danielsson er død

Den kjente svenske kontrabassisten og jazzmusikeren Palle Danielsson er død, 77 år gammel, ifølge svenske medier.


X-Men '97 sesong 2 er for tiden i animasjonsfasen

Marvel Animations X-Men '97 har nettopp avsluttet sin første sesong, og fansen skriker allerede etter mer. Heldigvis har en stor oppdatering nettopp kommet fra Marvels sjef for streaming, Brad Winderbaum. I en samtale med Comicbook.com avslørte Winderbaum at sesong 2 for øyeblikket er i animasjonsfasen. Dette stadiet består vanligvis av grove skisser eller storyboards for å gi en idé om hvordan den endelige animasjonen vil se ut. Dette betyr at...


Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé hadde mye mer lyst å dra til Cannes enn å dra på jobb

Synes det er litt rart å hvile en stjerne som snart skal dra, men det var vel vittigere å reise på filmfestival og få seg noe enn å dra på jobb. Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé dro til filmfestivalen i Cannes og gikk klipp av Paris Saint-Germains siste Ligue 1 kamp for sesongen. Les: Alexander […]


Anne Boleyn – mytene som ikke vil dø

Hun var Englands mest kontroversielle dronning gjennom tidene og mytene har forfulgt navnet hennes i nesten 500 år. 19. mai er det 488 år siden Anne Boleyn mistet hodet, men hun var med på å endre landet for alltid.


Video: Influencer Bianca Blakley viser før og etter hennes magetattoo etter en operasjon for fjerning av hud

Bianca Blakley, en influencer og innholdsskaper, gjennomgikk en operasjon for å fjerne overflødig hud rundt magen, noe som resulterte i delvis fjerning av hennes magetattoo. The post Video: Influencer Bianca Blakley viser før og etter hennes magetattoo etter en operasjon for fjerning av hud appeared first on Instafamosos.


Barn i Storbritannia truet med å bli utvist fra skolen for ikke å ha klippet håret

Farouk James, 12 år gammel, blir truet med å bli utvist fra skolen sin for ikke å ha klippet håret sitt. Skolen sier at barnets frisyre "ikke passer til uniformens regler". The post Barn i Storbritannia truet med å bli utvist fra skolen for ikke å ha klippet håret appeared first on Instafamosos.


Olena Zelenska om sjokket: – Jeg trodde det bare var et mareritt

Den ukrainske førstedamen åpner opp om familielivet.


Supergirl: Woman of Tomorrow kommer på kino sommeren 2026

Den andre store DC Universe -filmen har nå et premierevindu.


Det er noe moralsk og etisk forkastelig over Frank Løkes ekspedisjon

Jeg kan ikke tenke meg noe mer pretensiøst, narsissistisk eller vestlig arrogant enn å følge Frank Løke opp mot Mount Everest.


Horizon: An American Saga får 10 minutters stående applaus i Cannes før den blir kalt råtten

Det virker som om kritikere, filmfans og bransjefolk er i en blindgate når det gjelder Kevin Costners kommende western-epos Horizon: An American Saga. På den ene siden fikk filmen en 10 minutter lang stående ovasjon under premieren i Cannes i helgen, ifølge People, men Rotten Tomatoes-rangeringen for filmen forteller en annen historie. For øyeblikket, med fem anmeldelser til sitt navn, ligger Horizon på en 20% kritikerscore. Dette betyr...


Horekunde ranet og banket av prostituert

Mannen inviterte den prostituerte på middag. Stevnemøte ble svært dramatisk.