EVA EVANS, TIKTOK-STJERNEN, BLE FUNNET DøD I LEILIGHETEN SIN

Eva Evans, en 29 år gammel TikTok-stjerne, ble funnet død i leiligheten sin i New York etter en angivelig selvmord, ifølge myndighetene.

+ Briten smaker på 25 glass vin i løpet av de 42 km av London Marathon

Evans, som hadde over 300 000 følgere på TikTok-profilen sin og regisserte og spilte i serien Club RatPrime Video, ble funnet hengt i leiligheten sin lørdag kveld av en venn som hevdet å ha sett henne fredag, sa politikilder til nettsiden TMZ på tirsdag.

Ifølge TMZ sa vennen som ringte politiet til dem at han ikke visste at Evans var deprimert eller led av en annen type følelsesmessig forstyrrelse. Kilder sa at det ikke var tegn til kamp, ingen uvanlige skader, og at Evans hadde etterlatt et notat.

“I går mottok familien vår nyheten om at vår søte, fantastiske, kreative, omsorgsfulle og morsomme Eva, min vakre søster, er død,” skrev Lila Joy Baumgardner, søsteren til Evans, i en Instagram-post søndag (21).

“Etter 24 timer befinner jeg meg fortsatt i en konstant syklus av benektelse og aksept, så jeg vet hvor utrolig og vanskelig det vil være å bearbeide denne nyheten. Jeg skulle ønske Eva var her nå så jeg kunne henvise til henne, for hun ville hatt bedre ord og visst hva jeg ikke vet.”

“Jeg har alltid sett på henne som en lillesøster og visste at hun beundret meg. Hun er død. Hun var så ung. Hun hadde fortsatt så mye å gjøre i livet. Men hun levde livet fullt ut,” skrev skuespillerinnen Julia Fox i en TikTok, der hun beskrev Evans som en “New York-ikon”.

Evans, som var kjent på sosiale medier for videoene sine om livet som tjueåring i New York, hadde tidligere delt at faren hennes også begikk selvmord i 2018.

“Jeg ber deg om å søke hjelp nå, når du ikke er i umiddelbar fare, og jobbe med deg selv, samle verktøyene som en dag kan redde deg,” sa hun i et åpent brev.

“Sorg er et språk mange av oss behersker; og selvmord er en dialekt som er lett å lære… Vi er alle i stand til å lære oss å ta vare på oss selv, lære å takle smerte og gjøre plass for glede,” skrev hun også den gangen.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Eva Evans, TikTok-stjernen, ble funnet død i leiligheten sin appeared first on Instafamosos.

2024-04-25T17:41:10Z dg43tfdfdgfd