EN MOTORSYKLIST POSTER EN VIDEO DER HUN GJøR NARR AV KOMMENTARER OM SIKKERHETEN SIN, TIMER FøR EN DøDELIG ULYKKE

Taylor Jean Skromme, en 22 år gammel kvinnelig motorsyklist, kjent for sine populære motorsykkelvideoer, som har trukket til seg mange følgere på nettet, døde tragisk i en ulykke i Florida. Timer før den dødelige hendelsen hadde Taylor delt en video på TikTok der hun gjorde narr av kommentarer som spådde at hun “ville drepe seg selv” på en motorsykkel.

+ Klikk her for å se videoen

Videoen ble postet samme dag som hun mistet livet da hun kom tilbake fra et motorsykkelarrangement kalt Bike Night, som hun hadde deltatt på med venner. Ulykken skjedde på Interstate 95 i mai 2022, da Taylor angivelig kolliderte med en annen motorsyklist før begge ble truffet av en bil som kjørte i samme retning. Vitner rapporterte at motorsyklistene kjørte fort og byttet filer før ulykken, ifølge uttalelser i Tuv-podcasten.

+ Se Argentinas første F-16 jagerfly

Taylor og en 29 år gammel mann, også en motorsyklist som var involvert i ulykken, ble erklært døde på stedet. En 48 år gammel kvinne, som kjørte SUV-en som kolliderte med motorsyklistene, og hennes 16 år gamle datter, begge fra Jacksonville, kom uskadet fra hendelsen. To andre motorsyklister ble innlagt på sykehus med mindre skader.

Etter nyheten om hennes død så Taylors sosiale medier en betydelig økning i aktivitet, med mange som logget på for å se hennes siste video. Hennes TikTok-profil har nå over 121 000 følgere og fungerer som en levende påminnelse om hennes livlige og lidenskapelige personlighet.

Taylor sin nekrolog fremhever hennes livsglede: “Taylor hadde en ekte livsglede. Hun elsket å møte nye mennesker og prøve nye ting. Hennes lidenskaper inkluderte hester, motorsykler, motorsykkelracing og barrel racing.”

Foto: Instagram Reproduksjon @ninja.tay21. Videoer: Tiktok @ninja.tay21. Dette innholdet ble opprettet med hjelp fra AI

2024-04-17T14:41:29Z dg43tfdfdgfd