EN ARGENTINER FORVANDLER SIN LIKHET MED BRUCE WILLIS TIL EN GLOBAL KARRIERE SOM OFFISIELL LOOKALIKE

Pablo Perillo, en 56 år gammel argentiner, drømte alltid om å bli artist, men hans likhet med Bruce Willis endte med å definere hans vei.

+The Rock anklages for å forårsake forsinkelser og problemer på settet til ‘Red One’, ifølge nettsted

+Kvinne oppdager 50 000 bier gjemt i veggen på huset sitt, og videoen går viralt

Til å begynne med motsatte han seg sammenligninger, men folk fortsatte å kommentere hans utrolige likhet med Hollywood-stjernen, til det punktet hvor han ikke kunne ignorere det lenger. Den første motstanden ble til aksept da han innså at denne likheten kunne være en mulighet.

Alt startet i 2002, da det dukket opp en konkurranse i en avis for å finne lookalikes av Hollywood-stjerner. Vennene hans oppfordret ham til å delta og påpekte at hans likhet med Bruce Willis var en fordel. Han vant konkurransen og reiste til Los Angeles for å delta på SAG Awards, der han hadde en surrealistisk opplevelse, da flere kjendiser forvekslet ham med den virkelige skuespilleren.

Med dette forsto han at hans rolle som lookalike kunne være en lønnsom karriere. Siden da har Perillo reist verden rundt og representert Bruce Willis i reklamekampanjer og arrangementer, noen ganger behandlet som om han var skuespilleren selv.

Til tross for suksessen opprettholder Perillo et forsiktig forhold til sin rolle som lookalike, og unngår bisarre situasjoner eller ting som kan skade hans image. Han søker å holde seg autentisk samtidig som han respekterer arven til Bruce Willis, og hedre skuespillerens image.

Hans arbeid har tatt ham til utrolige steder og latt ham møte fantastiske mennesker, og han håper fortsatt å møte den virkelige Bruce Willis personlig en dag.

Kilde: Infobae

Dette innholdet ble laget med hjelp fra AI.

The post En argentiner forvandler sin likhet med Bruce Willis til en global karriere som offisiell lookalike appeared first on Instafamosos.

2024-05-02T00:36:34Z dg43tfdfdgfd