ELDRE TISPE FUNGERER SOM KUPID I EN USANNSYNLIG KJæRLIGHETSHISTORIE

Eieren til Nelly søkte hjelp for å få sin tispe fra Nederland til USA og endte opp med å finne en usannsynlig kjærlighet.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

Den amerikanske Adri Pendleton bodde i Amsterdam, Nederland, med kjæresten sin og deres to hunder, Loki og Nelly, men ved slutten av fjoråret endte forholdet, og hun bestemte seg for å dra tilbake til USA.

Pendleton visste at Nelly, en 15 år gammel border collie, ikke ville bli akseptert i kabinen på en internasjonal flytur fordi hun var for stor, og på grunn av alderen hennes ønsket hun ikke at hunden hennes skulle reise i lasterommet på flyet.

For å løse problemet trodde Pendleton at den beste måten å få med seg hunden tilbake til USA på, var med et privatfly, og for at det skulle være mulig, startet hun en innsamlingsaksjon og ba om hjelp på TikTok-kontoen hun hadde opprettet for Loki, som har ansiktslammelse og allerede har erobret mer enn 30 000 følgere med sin sjarm.

Pendletons oppfordring på sosiale medier nådde den tyske piloten Niklas Stoeterau: “Jeg ble veldig rørt og la igjen en kommentar om at jeg kanskje kunne hjelpe med å få Nelly tilbake til USA,” sa han til People-magasinet.

Stoeterau, som på den tiden bodde i Hamburg, visste at han kunne ta med seg Nelly og eieren hennes til New Jersey som gjester takket være jobben sin som pilot. Selv om Pendleton var litt nervøs for tilbudet fra en fremmed, utvekslet Pendleton og piloten meldinger i nesten to måneder, til de møttes på flyplassen i Milano, Italia, for den store reisen.

Og det var under de 15 timene med flyturen at paret fikk sjansen til å bli bedre kjent; Pendleton fortalte People at etter at de hadde kommet til USA, kunne hun ikke slutte å tenke på Stoeterau: “Du er veldig imponerende. Hvis du fortsetter slik, vil jeg invitere deg til California og ta deg med på en date,” sa hun; “Jeg mener, det var tydelig at vi begge var interessert i hverandre.”

Dessverre døde Nelly omtrent en måned etter at de kom tilbake til California, men Pendleton er takknemlig for all ekstra tiden hun tilbrakte med hunden sin. Til tross for TikToks støtte, tenker ikke paret på ekteskap ennå, og de organiserer forholdet sitt på avstand: “Ingen av oss føler egentlig noe press. Vi synes det er morsomt at TikTok er så solidarisk og begeistret for oss, men vi gjør bare det vi vil.”

Denne innholdet ble opprettet med hjelp fra AI.

The post Eldre tispe fungerer som kupid i en usannsynlig kjærlighetshistorie appeared first on Instafamosos.

2024-04-23T12:28:15Z dg43tfdfdgfd