DRONNING ELIZABETH SKAL HA ELSKET NåR TING GIKK GALT: – HADDE IKKE NOE EGO

Ifølge en mangeårig assistent og medarbeider, som i over 17 år arbeidet tett med dronning Elizabeth, skal hun ha frydet seg når «ting gikk galt», skriver The Telegraph.

Det er Samantha Cohen som kommer med den nye innsikten om dronning Elizabeth. I 17 år arbeidet hun som pressesekretær for den britiske dronningen, før hun jobbet som assisterende sekretær for dronningen.

Her kan du lese mer om kongelige!

Se video: Halvbroren håner Meghan Markle

– Jeg savner henne

Cohen, som sier at hun satte stor pris på tiden sammen med dronning Elizabeth, som hun tilbrakte tid med nesten daglig. Cohen hadde til og med et soverom på slottet i Windsor.

– Dronningen hadde ikke noe ego, hun var så trygg på seg selv, men likevel elsket hun når ting gikk galt. Hvis en kake ikke ble skåret opp, eller en plakett ikke ble avduket, fordi alt var så perfekt organisert, piffet opp tilværelsen hennes når noe gikk galt, sier Dooley til australske Herald Sun.

– Jeg elsket, elsket, elsket jobben som dronningens assisterende privatsekretær. Det var lykkelige tider, for dronningen var i storform, fortsetter hun.

Hun fortsetter med å si at hun og hennes familie ofte ble invitert til eiendommene Balmoral og Sandringham for å feire jul.

– Dronningen og jeg pleide å snakke mye sammen. Jeg savner henne, hun var en spesiell kvinne, sier Cohen.

Anklager om mobbing

NTB_eaBlkI8KzXQ

På dette bildet fra 19. mai 2018 ser Storbritannias dronning Elizabeth II på bryllupsseremonien mellom prins Harry, hertug av Sussex, og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle i Windsor Castle.

I 2018 etter en lang tid med arbeid for dronning Elizabeth begynte Samantha Cohen å jobbe for prins Harry og Meghan Markle etter en forespørsel fra dronningen.

Arbeidet hos prins Harry og hertuginnen av Sussex varte ikke lenge da hun i 2019 forlot stillingen etter at hun fortalte at hun hadde blitt «dårlig behandlet». Hun sammenlignet også opplevelsen sin som å «samarbeide med tenåringer».

Etter at flere som hadde arbeidet tett på Meghan Markle da hun var en arbeidende kongelig hevdet at de hadde blitt mobbet av hertuginnen gjennomførte Buckingham Palace en granskning.

Resultatet av granskningen ble aldri offentliggjort, men Buckingham Palace uttalte den gang at den «hadde ført til endringer».

Blant anklagene mot Meghan var blant annet medarbeidere som hevdet at de hadde blitt redusert til tårer, og ansatte som fortalte at de hadde blitt mobbet mens de var i hertuginnens tjeneste, skriver New York Post.

En talsmann for prins Harry og Meghan nektet den gang for alle anklager om mobbing og sa at de var «lei seg over dette siste angrepet på hennes personlighet, særlig fordi hun selv har vært utsatt for mobbing».

2024-04-17T19:55:49Z dg43tfdfdgfd